ΕΝΠ: Η νίκη κρίνεται επιβεβλημένη


Με αντίπαλο την ΑΕΚ η ΕΝΠ θα προσπαθήσει σήμερα (19:00) να πάρει το δεύτερο της τρίποντο στην έδρα της και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η εμφάνιση στο Αμμόχωστος απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα έφερε "άνεμο αισιοδοξίας" στο Παραλίμνι παρά το αρνητικό αποτέλεσμα (1-1) έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας.

Οι βυσσινί κυριάρχησαν στον αγώνα κόντρα σε ομάδα 6αδας και το ίδιο θέλουν να κάνουν και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ,αλλά αυτή τη φορά με διαφορετική κατάληξη.Η νίκη απέναντι στην ομάδα της Λάρνακας εκτός από ψυχολογικής πλευράς είναι σημαντική και για τη βαθμολογία,στην οποία η Ένωση βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς και με το τρίποντο ανεβαίνουν στους 14 βαθμούς και ξεπερνούν τον Εθνικό Άχνας που έχει 13 βαθμούς.Να θυμίσουμε πως στον πρώτο αγώνα η Ένωση πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (4-4) σε ένα τρελό ματς με ανατροπές και αρκετά διαιτητικά λάθη.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά oι δύο νεοφερμένοι Μπάλαζιτς και Μπαρμπόσα έχουν ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και το ίδιο αναμένεται να κάνει η μεταγραφή της τελευταίας στιγμής,Σαντίκ ο οποίος δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κι όλας.Κανονικά στη διάθεση του Γιανέφσκι βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές.