H Ναταλία Γερμανού έχει κάνει σεξ στην Κύπρο και δεν της άρεσε…



Η Ναταλία Γερμανού προχώρησε σε άκρως πιπεράτες αποκαλύψεις στην πρεμιέρα του Θέμη Γεωργαντά. Η αποκάλυψη που έκανε για την σεξουαλική της εμπειρία στην Κύπρο!

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε σε ποιους δημόσιους χώρους έχει κάνει σεξ, αλλά και ποιο ήταν το πιο αμήχανο πράγμα που της έχει συμβεί.

-Ποιο είναι το πιο αμήχανο πράγμα που σου έχει συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ;

«Είναι κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Με πήρε ο ύπνος! Κοιμήθηκα, αλλά δεν έφταιγε καθόλου αυτός. Το κρασί εγώ το σηκώνω και δεν το σηκώνω. Γενικώς δεν πίνω τίποτα. Πίνω μόνο το κρασί της φίλης μου, αλλά και αυτό περιορισμένα, δύο ποτήρια. Είχα πιει τότε τρία και κάτι. Και γενικώς ήμουν κουρασμένη και γενικώς τα έφερε έτσι η βραδιά που κατέληξε στο μοιραίο. Δεν… Και ξαφνικά ακούω μια φωνή να μου λέει “αγάπη, κοιμάσαι;”. Δεν έχω ντραπεί περισσότερο στη ζωή μου».

Αργότερα προέκυψε και η αποκάλυψη για την σεξουαλική της εμπειρία σε γνωστό ξενοδοχείο της Κύπρου και μάλιστα στο γυμναστήριο, στο χώρο της σάουνας.

Κόντεψε να πεθάνει όπως είπε από την ζέστη και ευτυχώς για την ίδια, ήταν γρήγορο….  Η συνεύρεση δεν κράτησε πολύ και το μόνο που έχει να θυμάται είναι η θερμοκρασία…!

«Σε ένα στούντιο ηχογραφήσεως και σε μια σάουνα. Κόντεψα να πεθάνω από τη ζέστη στη σάουνα, αλλά ευτυχώς ήταν γρήγορο. Σάουνα, σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στην Κύπρο», είπε.