Η Μπόμπα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό! Στο πλευρό της ο Τανιμανίδης


Την είδηση πως εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό μετέδωσε μέσω social media η Χριστίνα Μπόμπα

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω και εγώ κορωνοϊό. Μόλις μάθαμε τα νέα, σε λίγο θα πιάσουμε και οι δύο από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω» σημειώνει στο μήνυμά της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, που στο βίντεο έχει πλάι της και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής, όπως θα δείτε και στο βίντεο, έκανε το τεστ και δεν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Γι' αυτό άλλωστε και το ζευγάρι σκοπεύει να μείνει σε απομόνωση για ένα διάστημα, με τον Σάκη Τανιμανίδη να επαναλαμβάνει το τεστ σε μια εβδομάδα.
Βίντεο: Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης μπαίνουν σε καραντίνα

«Θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορωνοϊό να βγαίνουν να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα» είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα.

Ο Άρης Καβατζίκης έκανε γνωστό πως επικοινώνησε με την Χριστίνα Μπόμπα, η οποία του αποκάλυψε πώς προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. Αν και πολλοί θεώρησαν πως αυτό έγινε σε κάποιο από τα ταξίδια της, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, είπε: “Να σας πω τι έχει συμβεί με την Χριστίνα. Δεν έχει ταξιδέψει, απλά την περασμένη Παρασκευή ήρθε σε επαφή με φίλους της και ένας από αυτούς μέσα στην εβδομάδα έμαθε ότι προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Η Χριστίνα και ο Σάκης για να προφυλάξουν την υγεία τους πήγαν και έκαναν το τεστ. Η Χριστίνα βγήκε θετική, χωρίς να έχει συμπτώματα”.

Το πρωί της Πέμπτης και μέσα από την εκπομπή, Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψαν και πως κόλλησε η Χριστίνα τον ιό.

Η Μαρία Αντωνά ανέφερε: «Η Χριστίνα και ο Σάκης έκαναν μία μίνι απόδραση στον Παρνασσό και ένας από την παρέα είχε συμπτώματα ίωσης, όταν έκανε το τεστ και βγήκε θετικό τότε ενημέρωσε όλη την παρέα του. Και τα παιδιά έκαναν το τεστ και η Χριστίνα βγήκε το αποτέλεσμα θετικό και αρνητικό του Σάκη»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: