"Η μητέρα μου κόλλησε AIDS από τον πατέρα μου! Πέθανε όταν ήμουν 12 ετών"



Έτσι τεστάρισε τον Ντάνο στις ερωτικές σκηνές! «Έκανα εγώ Τατιάνα και αυτός Τόνι…» Η συνεργασία με τον Alpha και η νέα σειρά! «Είμαι ερωτευμένος αλλά δεν έχω σχέση. Για πρώτη φορά έφαγα χυλόπιτα γιατί δεν με εμπιστεύεται»

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την απώλεια της μητέρας του, η οποία “έφυγε” από AIDS.

«Τη μητέρα μου την έχασα όταν ήμουν 12 ετών και ο πατέρας μου “έφυγε” πριν πέντε χρόνια. Τη μαμά μου την έχασα από AIDS. Ο κόσμος τότε δεν ήξερε να προστατεύετε, σε μια τουριστική περιοχή της Κύπρου που αναπτυσσόταν κάθε χρόνο όλο και πιο πολύ, έναν πατέρα καλλονό, ο οποίος περπατούσε στο δρόμο και… έπεφτε ο γυναικείος πληθυσμός, ήταν πάρα πολύ ωραίος άντρας ο πατέρας μου, έκανε οικογένεια στα 20 του. Και φαντάζομαι ότι φάνηκε… άτυχος.

Η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα ταγμένη στο σπίτι και στα παιδιά της. Ο πατέρας ήταν πάντα έξω γιατί έπρεπε να φέρνει στο σπίτι το φαγητό, ήταν ψαράς. Τον ιό στην οικογένεια τον έφερε ο μπαμπάς. Ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα τότε μέσα στο σπίτι μας. Επειδή στιγματιστήκαμε κοινωνικά από το AIDS, κρατηθήκαμε ενωμένοι με τα αδέλφια μου», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Γεωργίου.

Mίλησε επίσης για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε που έγιναν τα πρώτα δοκιμαστικά, αλλά και πώς τεστάρισε τις ικανότητες του Ντάνου στις ερωτικές σκηνές.

«Δική μου ιδέα ήταν να μπει ο Ντάνος στο Τατουάζ. Έκανα γύρισμα για το Κόκκινο Νυφικό και είχα γκεστ τον Γιώργο Χρανιώτη και του είπα ότι σκέφτομαι να πάρω τον Ντάνο να κάνει ένα δοκιμαστικό. Και μου λέει “του το είπα κι εγώ”. Μου έδωσε το τηλέφωνό του, τον πήρα και κανονίσαμε ένα ραντεβού σε μια καφετέρια. Του είπα ότι πρέπει να κάνουμε δοκιμαστικό για να μην εκτεθούμε και οι δύο και μου είπε εννοείται.

Κάναμε δοκιμαστικά στο σαλόνι του σπιτιού μου. Είχε πολύ πλάκα… Ήμουν εγώ και ο συνεργάτης μου ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και έπρεπε να δω πώς είναι αυτός ο άνθρωπος και στο ερωτικό. Οπότε κάναμε μια σκηνή Τόνι – Τατιάνα, του έδωσαν τον Τόνι και λέω στον Κώστα κάνε Τατιάνα και μου λέει “δεν την κάνω”. Και του λέω φερ’ την εδώ. Κι εκεί που κάνω εγώ Τατιάνα και αυτός Τόνι, γυρίζει και με κοιτάζει και του λέω μη με κοιτάς έτσι. Γελάσαμε πολύ.

Νομίζω βγήκε σε καλό. Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι θα ακούσουμε πολύ κράξιμο. Πολλοί δικοί μου άνθρωποι μου είπαν πως είναι λάθος να γίνει ο Ντάνος ηθοποιός. Υπήρξαν αντιδράσεις, όχι έντονες όταν το ανακοίνωσα στους άλλους ηθοποιούς», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη μεγάλη τηλεοπτική του επιτυχία «To τατουάζ» αλλά και σε όλα όσα έχουν ακουστεί για το μέλλον της συνεργασίας του με τον Alpha.

Τελικά γιατί η σειρά ολοκληρώνεται φέτος και τι είπε για το μέλλον του στο κανάλι;

«Μετά το Μπρούσκο, επειδή ολοκληρώθηκε ένας μεγάλος κύκλος, αισθάνθηκα ότι ενεργειακά πρέπει να κλείσει ολοκληρωτικά αυτός ο κύκλος, ότι έπρεπε να πάμε παρακάτω. Είχαμε ήδη χτίσει τότε μια σχέση με στελέχη του Alpha, με τον Κώστα Σούσουλα και εμπιστευόμουν πολύ και την αισθητική του και την άποψή του πάνω στα πράγματα. Όμως, επειδή μιλούσαμε από την προηγούμενη χρονιά, αισθανόμουν ότι έπρεπε, επειδή είχαμε κλείσει 4η σεζόν Μπρούσκο, δεν μπορούσα να κρεμάσω ανθρώπους και να πω θα κάνουμε τη μεταγραφή, ήθελα να τελειώσει ο κύκλος αυτός. Τελειώσαμε στην 4η σεζόν και ήρθαμε στον Alpha γιατί ταίριαξαν τα χνώτα μας με κάποιους ανθρώπους. Ενώ τότε στον ΑΝΤ1 είχε αλλάξει η διεύθυνση, δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που ξέραμε στην αρχή. Κι εγώ επειδή είμαι πάρα πολύ της προσωπικής σχέσης στη δουλειά κάπως έτσι η μοίρα μας έφερε εδώ.

Για το Τατουάζ είπαμε ότι θα πάει δύο σεζόν ότι και να γίνει, γιατί δεν θέλουμε να… ξεχειλώσει, ούτε να κουράσει, να τελειώσει στο πικ του. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία σας με τον Alpha. Λέγονται και ακούγονται διάφορα για το μέλλον, δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά. Η αλήθεια είναι ότι συζητάμε με ανθρώπους γιατί τελειώνει το συμβόλαιό μας, αυτό είναι γνωστό, οπότε συζητήσαμε με την αγορά. Αυτό που δεν θέλουμε εμείς σαν ομάδα είναι να δεσμευτούμε αυτή τη στιγμή. Θέλουμε με καθαρό μυαλό να κάνουμε focus στο καινούργιο πρότζεκτ.

Θα γυρίσουμε το πιλοτικό αυτής της σειράς τον ερχόμενο μήνα και όταν το έχουμε ετοιμάσει, εννοείται ότι ο Alpha έχει την πρώτη επιλογή, θα το δουν πρώτα στον Alpha και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Δεν το λέω για να κάνω παζάρι, είναι γιατί ούτε εγώ, ούτε ο Κούλλης, ούτε η Βάνα έχουμε πλάτες, είμαστε μόνοι μας. Πρέπει να έχω και τις πόρτες ανοιχτές και να έχω καλές σχέσεις με όλη την αγορά γιατί δεν ξέρεις ποτέ πώς αλλάζουν τα πράγματα και θέλω να τα έχω καλά με όλους. Όταν έπρεπε να φύγουμε από τον ΑΝΤ1 και έκλεισε αυτός ο κύκλος, όταν αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ότι το Μπρούσκο πήγε σε 53 χώρες και δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ…

Δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ, κι όμως γίνεται. Δεν ήθελα να το ζητήσω αυτό το ένα ευρώ. Για εμάς τους καλλιτέχνες είναι αρκετό και το “μπράβο”. Πολύς κόσμος νομίζει ότι επειδή το Μπρούσκο πήγε σε πολλές χώρες βγάλαμε λεφτά, αλλά δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ. Εκεί, όταν υπήρχαν αυτά τα γκρίζα σύννεφα και σκιές στη σχέση, ένιωσα ότι έπρεπε να κλείσει και να φύγω. Εδώ στον Alpha δεν υπάρχουν γκρίζες σκιές. Είναι μια καθαρή σχέση που από την αρχή, έχω δεθεί συναισθηματικά», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Γεωργίου.

Πώς είναι σε αυτή τη φάση της ζωής του και ποια ήταν εκείνη η γυναίκα που του έριξε… χυλόπιτα;

Όπως ο ίδιος είπε θέλει να κάνει οικογένεια και αυτή τη περίοδο είναι ερωτευμένος αλλά εκείνη με την οποία θέλει να είναι μαζί της, του έχει «ρίξει πόρτα» κοινώς… έφαγε χυλόπιτα γιατί; Γιατί όπως είπε δεν του έχει εμπιστοσύνη για να είναι μαζί του.

«Είμαι ερωτευμένος αλλά δεν έχω σχέση. Για πρώτη φορά έφαγα χυλόπιτα γιατί δεν με εμπιστεύεται. Είναι τοίχος, δεν μου δίνει την ευκαιρία. Δεν το πιστεύω ότι το συζητάω αυτό... Αυτό που γενικότερα με τραβάει είναι το χιούμορ, αλλά και να μπορεί να σε «διαβάσει», να μη χρειαστεί να μιλάμε, τον βλέπεις και ξέρεις τι θέλει να σου πει. Αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα, δεν συμβαίνει κάθε μέρα», είπε και φανερά αμήχανος ήπιε το νερό του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί