Η Μαντόνα στην Eurovision 2019

Σε ρυθμούς Eurovision κινούνται πολλές χώρες που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, με το Ισραήλ που θα φιλοξενήσει το γεγονός να ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις.

Όπως όλα δείχνουν, στη σκηνή του διαγωνισμού θα εμφανιστεί και η Madonna, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί τι θα κάνει ακριβώς. 

Η κρατική τηλεόραση του Ισραήλ φέρεται να έχει, ήδη, συζητήσει με την βασίλισσα της ποπ και το μόνο που εκκρεμεί είναι να συμφωνήσουν το οικονομικό σκέλος.

 

Σύμφωνα με ανάρτηση της σελίδας Yent, η βασίλισσα της ποπ, είναι πολύ θετική να εμφανιστεί στον διεθνή διαγωνισμό και εκκρεμεί το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Πάντως, οι άνθρωποι της κρατικής τηλεόρασης δείχνουν πολύ αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι η συμφωνία θα κλείσει τις επόμενες ημέρες.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως σε περίπτωση που η Madonna αρνηθεί, υπάρχουν ακόμη δύο μεγάλα ονόματα στο τραπέζι: ο Elton John και οι Coldplay.

Η Eurovision θα γίνει στο Expo Tel Aviv και ο πρώτος ημιτελικός έχει προγραμματιστεί για τις 14 και ο δεύτερος για τις 16 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός για την 18η Μαΐου.