Η εταιρεία στη Σωτήρα που αναπτύσσεται ραγδαία!


Είναι χρόνια πρωταγωνίστρια στον κλάδο της και δεν σταματά να εξελίσσεται, να μεγαλώνει και να εκσυχρονίζεται!

Πρόκειται για την εταιρεία PLEDIN CLEANING PRODUCTS με έδρα τη Σωτήρα, η οποία από το 1998 δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων επαγγελματικού καθαρισμού και υγιεινής, με στόχο το υψηλό επίπεδο προδιαγραφών για τις ανάγκες κάθε είδους επιχείρησης.
Στόχος της εταιρείας εδώ και 21  χρόνια, είναι η προμήθεια εγγυημένων προϊόντων και η παροχή άψογης εξυπηρέτησης στους πελάτες της, σε συνδυασμό πάντα με το καλύτερο δυνατό κόστος.

Σήμερα, ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης εποχής, το PLEDIN προσφέρει:


1. Οικονομικές λύσεις
2. Απαράμιλλη ποιότητα
3. Άμεση εξυπηρέτηση για κάθε πρόβλημα καθαρισμού και υγιεινής.

Πρωταρχικό μέλημα, εκτός από τα παραπάνω, είναι ο εντοπισμός των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε πελάτη (οι προτάσεις γίνονται με βάση τις ανάγκες του), καθώς και η άμεση εύρεση λύσεων, σε θέματα καθαριότητας & απολύμανσης που τον απασχολούν.

Στους πελάτες του Pledın συγκαταλέγονται: Συνεργεία καθαρισμού, αλυσίδες καταστημάτων μαζικής εστίασης, παρασκευαστήρια τροφίμων, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, ξενοδοχεία, τράπεζες, σχολεία, ιατρεία, εμπορικά καταστήματα καθώς και ιδιώτες.

Είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 : 2008 και Άδεια Παρασκευής Καλλυντικών Προϊόντων.


Με αίσθηση υπερηφάνειας για τη μέχρι τώρα πορεία της και στα πλαίσια της προσπάθειας  για συνεχή εκσυγχρονισμό και βελτίωση, η εταιρεία αναπτύσσει στο internet νέες μεθόδους επαφής με τους πελάτες, γρήγορες ευέλικτες και πρακτικές.


Δείτε τα προϊόντα της εταιρείας πατώντας ΕΔΩ. Για παραγγελίες ή απορίες τηλεφωνήστε στο 70 0000 678.