Survivor: Η Ελευθερία «ξεκατινιάζεται» με την Άννα Μαρία - «Λασπομαχία» για την ασυλία


Φοβερά είναι όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (2/2) για το Survivor, αφού η κατάσταση στο «στρατόπεδο» της μπλε ομάδας είναι «εύφλεκτη» μετά την πρώτη ψηφοφορία αποχώρησης, όπου υποχρεώθηκαν ύστερα από οκτώ σερί νίκες, με τη Βαλέρια Χοψονίδου να είναι υποψήφια προς αποχώρηση.


Η σχεδιάστρια έχει γίνει έξαλλη από αυτό το γεγονός, αλλά το επίκεντρο κερδίζει η ψήφος της Ελευθερίας Ελευθερίου για την Άννα Μαρία Βέλλη. Οι μέχρι πρότινος… κολλητές θα «ξεκατινιαστούν» και από εκεί, που η τραγουδίστρια διαφήμιζε πόσο ενωμένη είναι η ομάδα της, θα βρεθεί σε σημείο να θέλει να αποχωρήσει από αυτήν. 

Survivor trailer 02/02: Άγριο σκηνικό στην παραλία των «Μπλε» και το αγώνισμα

Επειδή, όμως, αυτό δεν μπορεί να γίνει, στο νέο συμβούλιο αποχώρησης θα αφήσει την μπλε μπαντάνα της, όπως βλέπουμε στο trailer για το επεισόδιο της Τρίτης, προσθέτοντας πως θα την φορά μόνο στα αγωνίσματα, ενώ θα απέχει από όλα τα υπόλοιπα, κάτι που σημαίνει πως ο καβγάς με την Άννα Μαρία θα είναι έντονος.

Την ίδια ώρα, το αγώνισμα φαίνεται πως θα είναι αγωνιώδες, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν… στη λάσπη, ώστε να πάρουν την νίκη. 



Survivor 4: Θεία δίκη για τους «Μπλε» - Οι «Κόκκινοι» πήραν το αίμα τους πίσω με νίκη του Κοψιδά επί του Τζέιμς

To Survivor 4 είναι πράγματι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα μιας και επιτέλους οι Κόκκινοι κέρδισαν τον πρώτο αγώνα και μάλιστα ασυλίας!

Από την στιγμή που χωρίστηκαν από την αρχή οι δύο ομάδες, οι Μπλε έχουν κερδίσει σερί όλους τους αγώνες, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι και να έχουν χάσει παίκτες και να μην έχουν φάει έναν μήνα!

Η άφιξη ωστόσο της Καρολίνας φαίνεται να άλλαξε το κλίμα και τις ισορροπίες της Κόκκινης Ομάδας και να έδωσε στους παίκτες το κίνητρο να παλέψουν για τον αγώνα.

Survivor 4: Μεγάλη νίκη... επιτέλους για την κόκκινη ομάδα

Η προσπάθεια λοιπόν των Κόκκινων στέφθηκε με επιτυχία και επιτέλους έκαναν την πρώτη τους νίκη! Αυτό επιβεβαιώνει απόλυτα και το spoil που σας έχουμε δώσει!

Για πρώτη φορά οι Κόκκινοι θα πάνε στο συμβούλιο ως «καλεσμένοι» και θεατές, με τους Μπλε να χρειαστούν για πρώτη φορά να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη για αποχώρηση.