Η αποχώρηση, ο άγριος καβγάς στο συμβούλιο & η «βόμβα» της Ελευθερίου στον Σχίζα


Survivior: Σχίζας και Μπάρτζης ξένο σώμα στην ομάδα τους - Ο Μαρτίκας με τα... κόλπα του, διέλυσε τους Kόκκινους... Power Rangers. 
Βραδιά αποχώρησης ήταν αυτή, αυτού του Σαββάτου και μια παίκτρια αποτελεί παρελθόν πλέον από το παιχνίδι.

Μπορεί να μπήκε πολλά υποσχόμενη όμως δεν κατάφερε να κάτσει καιρό στον Άγιο Δομίνικο!

Μετά τις εντάσεις που προκλήθηκαν στην Κόκκινη ομάδα από την υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη, το κλίμα μεταξύ των υποομάδων ήταν τεταμένο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι φέτος πήγε για το ριάλιτι στο παιχνίδι και για να περάσει καλά.

Όσο περνάει όμως ο καιρός βλέπει ότι υπάρχουν παίκτες που όχι μόνο κάνουν ριάλιτι αλλά δίνουν και ρεσιτάλ!

«Εγώ έχω έρθει εδώ πέρα για το ριάλιτι, οι αγώνες δεν με αφορούν. Και με το πόδι τώρα δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξω. Εχθές όμως με έσβησαν οι κόκκινοι.

Αυτό που έγινε είναι απίστευτο. Χανταμπάκης, Στάθης, αρχιμάγειρας Μαρτίκας. Παιδιά, respect, προσκυνάω, με σβήσατε από τον χάρτη. Δεν έχω λόγια, δεν είπα κουβέντα. Ήμουν το λαμπαντέρ, το πορτατίφ της μπλε ομάδας, του Survivor, μια γλάστρα. Τελείωσα εγώ, με πεθάνατε, ευχαριστώ!»



Στον τάκο του Survivor All Star βρέθηκε αυτή την εβδομάδα η Ελένη Χαμπέρη. Μάλιστα, στο νέο επεισόδιο του ριάλτι επιβίωσης που ήρθε το βράδυ του Σαββατου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η νεαρή διαγωνιζόμενη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Ελένη Χαμπέρη τόνισε στο Survivor All Star πως «ψυχολογικά αυτή τη στιγμή είμαι λίγο πεσμένη παρόλα αυτά, όμως, με το που πάω στον στίβο μάχης θέλω να τα αφήσω όλα έξω, να μπω μέσα και να μη σκέφτομαι τίποτα. Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Νιώθω με τις νέες παίκτριες ειδικά, μετά από όλο αυτό που έχει γίνει και τις έχει πει ο Νίκος αδύναμες, κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο δεν θέλουν να φέρω πόντο στην ομάδα για να δείξουν στο Νίκο ότι δεν ισχύει αυτό που λέει. Εγώ αυτό έχω πάρει, ότι δεν έχω την στήριξη που θα έπρεπε να έχω. Δεν με νοιάζει, θα προσπαθήσω να το αφήσω έξω όσο κι αν υπάρχει αυτή η αρνητική ενέργεια στον πάγκο και να μπω μέσα δυνατά».

«Αν με ρωτάτε εμένα δεν θεωρώ ότι το έκαναν σαν σχέδιο, αλλά θεωρώ ότι έγινε μια μεγάλη παρεξήγηση! Την γνώμη μου λέω. Πιστεύω ότι έγινε μια παρεξήγηση και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με όλο αυτό που έγινε. Αν με ρωτάτε και εμένα ψυχολογικά με ρίχνει να ακούω στα αυτιά μου πως όλο αυτό είναι σχέδιο για να φύγω και να μείνει η Χριστίνα και η κάθε Χριστίνα. Δεν είναι ωραίο» πρόδωσε η Ελένη Χαμπέρη ξεσπώντας σε κλάματα στην παραλία της κόκκινης ομάδας. «Όλο αυτό με έριξε και με έκανε να ξεσπάσω! Δεν θέλω να ξεσπάω σε κλάματα αλλά… άντε πάλι».

Τα λεγόμενα της νεαρής παίκτριας των Διασήμων έσπευσε να στηρίξει τόσο η Νικολέττα Μαυρίδη όσο και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.



Μετά τις εντάσεις που προκλήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, μετά τον καβγά που ξέσπασε από τη συμπεριφορά και τα λόγια των Νίκο Μπάρτζη και Στάθη Σχίζα, η ατμόσφαιρα είναι ακόμα τεταταμένη.

Ο Ηλίας Γκότσης θέλησε να σχολιάσει στην κάμερα της εκπομπής τις βαριές κουβέντες που ειπώθηκαν, αλλά και την επιθετική στάση των δύο παικτών, λέγοντας: «Χθες πριν το αγώνισμα νομίζω ότι παρακολουθήσαμε άλλο ένα επεισόδιο από μεξικάνικο. Μέχρι τότε νόμιζα ότι ο πρωταγωνιστής είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, απλά τελικά μπορεί να είναι μόνο μπροστάρης, ο αυτοφωράκιας ας πούμε, γιατί εμφανίστηκαν κι άλλοι πρωταγωνιστές. Ξαφνικά είδα και τον Στάθη και τον Μάριο να παίρνουνε θέση. Μπήκε ακόμα και ο Χανταμπάκης στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι θέλω 2-3 επεισόδια να καταλάβω ακόμα τι γίνεται. Δεν έχω καταλάβει ποιοι έχουνε πάει με ποιους. Ακούστηκαν πολύ χοντρά λόγια όμως. Νομίζω ότι δεν φταίει η χαμένη ασυλία, αλλά η χαμένη αξιοπρέπεια κάποιων εκεί μέσα».



Η νέα μέρα στην παραλία των Διασήμων βρήκε τον Στάθη Σχίζα και τον Νίκο Μπάρτζη ξένο σώμα.

Μετά τον καβγά που ξέσπασε από τη συμπεριφορά και τα λόγια των Νίκο Μπάρτζη και Στάθη Σχίζα, όπου ο Σάκης Κατσούλης και ο Στέλιος Χανταμπάκης έβαλαν τα κλάματα, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες πώς είναι η ψυχολογία τους.

Ο Σάκης Κατσούλης απάντησε σχετικά: «Εμείς και πεινάμε και έχουμε καιρό να φάμε και είναι δυσοίωνο το μέλλον της κόκκινης ομάδας. Αυτό μου έλεγε και ο μπαμπάς μου από μικρός, "ομάδα είναι το σύνολο των ατόμων που έχουν κοινό σκοπό και στόχο" και αυτό έχει χαθεί στην κόκκινη ομάδα το τελευταίο διάστημα. Είναι πάρα πολλές οι αναταραχές, ανοιχτά μέτωπα, περίεργες καταστάσεις και στενάχωρες, βαριές κουβέντες. Το μόνο που μας σώζει είναι αν ο καθένας ξεχωριστά μπορέσει να βρει την συγκέντρωση για τον εαυτό του και όλοι μαζί για την ομάδα, μόνο τότε θα έρθει αποτέλεσμα».

Ο Γιώργος Λιανός απόρησε με την απάντηση του Σάκη Κατσούλη αφού τον θεωρούσε αισιόδοξο, με τον παίκτη να απαντά: «Δεν βλέπω φως στο τούνελ είμαι και εγώ ράκος ψυχολογικά με όλα αυτά που έχουν συμβεί. Μπορεί επειδή παίζω για δεύτερη φορά, μπορεί επειδή μεγάλωσα δύο χρόνια από το προηγούμενο Survivor. Προσπαθώ και εγώ να βρω τα πατήματά μου, για να βοηθήσω και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και εύχομαι να τα καταφέρω γρήγορα».



O Μπάρτζης αυτοπροτείνεται για υποψήφιος προς αποχώρηση



Πριν από αυτό, όμως, η Kόκκινη και η Μπλε ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης ξεχύθηκαν εκ νέου στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την αρχή ενώ μόλις κάποια ομάδα έπαιρνε το προβάδισμα, αμέσως οι αντίπαλοι έφερναν την ισοφάριση. Ένας αγώνας για γερά νεύρα.

Το μόνο όμως που ήθελαν οι παίκτες ήταν να φάνε και γι΄αυτό έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.









Μία ομάδα ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη και να κερδίσει το έπαθλο φαγητού που τόσο πολύ ήθελε και αυτή ήταν η Μπλε. Το σκορ ήταν 10-8. Οι Μαχητές έχουν δυναμώσει πολύ και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο.



Ο Σάκης και η Μαριαλένα μπορεί να είναι σε αντίπαλες ομάδες, όμως, μετά τον αγώνα δεν έλειψαν τα τρυφερά τετ α τετ μέσα στην πισίνα.



Διχασμένοι οι Κόκκινοι για την κατάσταση της ομάδας - Μπερδεμένα τα πράγματα με Μπάρτζη και Στάθη



Στα δύο, αν όχι στα τρία, έχει χωριστεί η Κόκκινη ομάδα του Survivor All Star ύστερα από την πρόσφατη υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη και τις καταγγελίες για σκοπιμότητα. Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου στοχοποιήθηκε από τον Νίκο Μπάρτζη ενώ ο Στάθης Σχίζας ήρθε σχεδόν στα… χέρια με τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Το βράδυ τους Σαββάτου όμως, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η γοητευτική τραγουδίστρια των Διασήμων έμελλε να ρίξει μια… βόμβα μεγατόνων για τον νικητή του περσινού Survivor, Στάθη Σχίζα. «Δεν μας έφταναν όλα, προέκυψαν και άλλα χειρότερα. Ο Στάθης αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει κάτι πάρα πολύ άσχημο» υπογράμμισε, αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αμέσως μετά, μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκεί που ήταν μια χαρά η ψυχολογία μου, ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα «χαστούκι» και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε. «Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι» μου το ξεκίνησε. Την ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω «για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;». Μου λέει, λοιπόν, «μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε τον τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο». Οπότε της λέω, «θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά» και για αυτό το λέει».

«Αυτό που μου έκανε η Ελευθερίου πραγματικά δεν το περίμενα, ειδικά από αυτήν! Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου. Αυτό ήταν κακία, δεν ήταν πονηριά. Ήταν κακία» τόνισε ακόμα, σε έντονο ύφος, ο Στάθης Σχίζας στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη στην παραλία των Διασήμων.



Με τη σειρά της, δε, η Ελευθερία Ελευθερίου τοποθετήθηκε εκτενώς στην κάμερα του Survivor All Star. «Αν ο Στάθης θέλει να το αναφέρει, αυτό είναι διαφορετικό. Όταν λέω εγώ κάτι σε έναν άλλον προσωπικά, όμως, δεν θέλω να το αναφέρω. Απλά θέλω να αναφερθώ στο ότι μπήκα μέσα και του έφτιαξα την ψυχολογία. Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα γιατί ο Στάθης το κάνει αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει κολλήσει με τον Μπάρτζη και έχει ακολουθήσει όλο αυτό το παιχνίδι μιας άσχημης στρατηγικής λασπώνοντας όλους εμάς με ψευδή στοιχεία και λόγια χωρίς να σέβονται ότι κάποοι από εμάς έχουν οικογένεια έξω. Εκθέτει τις ζωές μας, το τονίζω για άλλη μια φορά, πάνω σε ψευδή λόγια. Σε μένα, Στάθη;».

«Ωραίο το αγωνιστικό και όλα αυτά αλλά τι να το κάνεις όταν πηγαίνεις στους αγώνες και δεν έχεις ψυχολογία; Πήγαμε στον αγώνα για έπαθλο φαγητού, έχουμε να φάμε δέκα μέρες και ο Στάθης πούλησε τον αγώνα λέγοντας ότι πονάει το κεφάλι του. Τον βλέπαμε να γελάει πηγαίνοντας στη γιατρό και χαιρόταν που μας έβλεπε να αγωνιζόμαστε μόνοι μας».



Τα κορίτσια της Μπλε ομάδας κουτσομπολεύουν την Χριστίνα



Ο Τάκης επιστρέφει στην Μπλε ομάδα και τα βάζει με την Στέλλα



Η Χριστίνα Κεφαλά εξομολογήθηκε ορισμένες… αλλαγές στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, η παίκτρια των Μαχητών τόνισε πως «οι αλήθεια είναι ότι οι συμπαίκτες μου, πριν παίξω το 9 run, μου είπαν να παίξω λίγο την χτυπημένη σε κάποιο σημείο για να σταματήσω να παίζω, να βγω έξω και να το προχωρήσει κάποιος άλλος για να μπορεί να φέρει τον πόντο. Εκείνη τη στιγμή πραγματικά στεναχωρήθηκα και απογοητεύθηκα γιατί είδα ότι η ομάδα μου, τελικά, δεν πιστεύει σε εμένα. Με έριξε ψυχολογικά όλο αυτό. Είμαι τόσο τίμια που δεν θέλω να παίζω λαμογιές που παίζει η μπλε ομάδα και βγάζει έξω τους παίκτες της. Ήθελα να πάω με όλα τα κότσια και, αν μπορούσα, να καταφέρω το εννιά και θα ήμουν ευτυχισμένη».

«Μετά τη χθεσινή αναφορά του Νίκου Μπάρτζη, γενικά ο Σάκης έχει αλλάξει λίγο τη στάση του. Με βοηθάει στους στόχους, σήμερα μου έδωσε καρύδα ψητή να φάω που δεν το έχει ξανακάνει και μπροστά σε όλους μου είπε «μπράβο» που το πήρα πάνω μου και πήγα να παλέψω για να φέρω το 9 στην ομάδα. Γενικά βλέπω μια αλλαγή στάσης. Εκεί που ήταν απόμακρος, με ψηφίζουν και τελικά μάλλον κάποιος γυρίζει το μπιφτέκι» συμπλήρωσε, επίσης, η Χριστίνα Κεφαλά στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ του Σαββάτου.




Πληγωμένη έμοιαζε να πηγαίνει στο συμβούλιο του νησιού η ομάδα των Διασήμων και για τις εντάσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη.



Στο συμβούλιο του νησιού είχε όπως πάντα τον πρώτο λόγο ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός και οι δυο ομάδες ένα μάθουν το όνομα του παίκτη που θα έπρεπε άμεσα να αποχωρήσει από την παραλία του Αγίου Δομινίκου. Στον τάκο αυτή την εβδομάδα βρίσκονταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Χριστίνα Κεφαλά, η Ελένη Χαμπέρη και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Πριν γίνουν όλα αυτά όμως, στο συμβούλιο υπήρξε μεγάλη ένταση καθώς οι παίκτες «σφάχτηκαν». Πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά ήταν φυσικά ο Σπύρος Μαρτίκας.




Ποιος ή ποια θα έπρεπε σε αυτό στο σημείο του Survivor All Star να αποχωρήσει και να αφήσει με… μείον μία βοήθεια την ομάδα των Μπλε ή των Κόκκινων.





Ο Γιώργος Λιανός ήρθε να δώσει την απάντηση.

Εκείνη που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης είναι η… Χριστίνα Κεφαλά. «Το ξερα! Τέλεια, το περίμενα. Χαίρομαι γιατί θα δυναμώσει η ομάδα μου. Εύχομαι όλα τα καλά στα παιδιά και όλα καλά, χαίρομαι. Η ζωή είναι έξω. Ήρθα για δυο εβδομάδες, αγωνίστηκα, δεν μου βγαίνει και όλα καλά» σημείωσε, με μάτια δακρυσμένα, η πρώην παίκτρια των Διασήμων στο Survivor All Star.