Μιτσερό: Πληροφορίες για άλλα δυο πτώματα στο φρεάτιο



Όλο και πιο φρικιαστικό μοιάζει με τις νέες εξελίξεις το έγκλημα που διαπράχθει στο Μιτσερό, με την υπόθεση της δολοφονίας της 38χρονης Μαρί Ρόουζ, από τις Φιλιππίνες. 


Ρεπορτάζ: ant1.com.cy


Χθες άνδρες της ΕΜΑΚ, μετά από πολύωρες έρευνες στο Μιτσερό, ανέσυραν και δεύτερο πτώμα στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού ενώ όπως πληροφορείτε ο ΑΝΤ1 οι κάμερες των Αρχών κατέγραψαν άλλα δυο πτώματα, για τα οποία θα γίνει επιχείρηση ανάσυρσης σήμερα. Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα. Οι έρευνες σταμάτησαν χθες Σάββατο και άρχισαν εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας. Όλες οι πληροφορίες για το στυγερό έγκλημα πιο κάτω.

«Φρεάτιο του τρόμου»- Ανέσυραν δυο αλλά υπάρχουν περισσότερα πτώματα 

Διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας της 38χρονης Μαρί Ρόουζ, από τις Φιλιππίνες.  Όλα άρχισαν μετά την νέα κατάθεση που έδωσε ο 35χρονος ύποπτος για τον φόνο της 38χρονης, το απόγευμα της Παρασκευής. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία με τις έρευνες να μετατοπίζονται και σε δεύτερη περιοχή και συγκεκριμένα στην περιοχή Ξυλιάτου για τον εντοπισμό της εξάχρονης κόρης της, η οποία εξαφανίστηκε μαζί την μητέρα της την ίδια μέρα, πριν από ένα χρόνο.


Τελικά νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν και δεύτερο πτώμα στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού με τις πληροφορίες από τους αρμόδιους να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ύπαρξης και άλλων πτωμάτων στο φρεάτιο. Οι πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν πως οι κάμερες των Αρχών κατέγραψαν δυο ακόμα πτώματα μετά τις πολύωρες έρευνες που διενήργησαν χθες στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, αυτό αναφέρθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας και όπως ανέφερε άτομο που λαμβάνει μέρος στην γιγαντιαία επιχείρηση «οι κάμερες κατέγραψαν εντός του φρεατίου δυο φιγούρες. Η μια παραπέμπει σε άντρα και η άλλη σε γυναίκα, λόγω του σωματότυπου» όπως καταγράφεται στις εικόνες τις οποίες έχουν ενώπιον τους οι Αρχές.

Γυμνή και δεμένη χειροπόδαρα η δεύτερη γυναίκα. Όπως...

Σύμφωνα με πληροφορίες το δεύτερο θύμα ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης ενώ το πτώμα παρουσιάζει ομοιότητες με τη σορό της 38χρονης Mary. Ήταν δεμένο με σχοινί μαύρου χρώματος και με δεμένα τόσο τα πόδια όσο και τα χέρια. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες, προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν τη σορό ενώ αξίζει να αναφερθεί πως την υπόθεση ανέλαβαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.


Έρευνες στην περιοχή Ξυλιάτου για τον εντοπισμό της 6χρονης 

Ισχυρές δυνάμεις τόσο της Πυροσβεστικής Υπηρεσία όσο και του ΤΑΕ Λευκωσίας βρέθηκαν χθες καθ' ολη τη διάρκεια της ημέρας στις δύο περιοχές για να λύσουν τον γρίφο του μυστηρίου γύρω από την εξαφάνιση και της εξάχρονης Sierra. Συγκεκριμένα στην περιοχή Ξυλιάτου επιστρατεύτηκαν δύτες με βάρκα για να διεξάγουν έρευνες εντός της λίμνης που υπάρχει στην περιοχή.  Οι έρευνες σταμάτησαν χθες Σάββατο και άρχισαν εκ νέου νωρίς σήμερα το πρωί.