Η Άννα Ελευθερίου, η Σωτήρα, η Αγία Νάπα και ο Πρωταράς



Στο Power Of Love μπήκε χθες το απόγευμα ο Κύπριος Φάνος Χατζηπαναγιώτου, που από τα λεγόμενα του καταλάβαμε πως ενδιαφέρεται λίγο για την Κύπρια Άννα.

Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να κάνουν τα κόκκινα δωμάτιά τους, με τον Κύπριο σεφ να επέλεξε την Άννα Ελευθερίου, γεγονός που επιβεβαίωσε τις υποψίες μας. 

Με την είσοδο του χθες, ρωτήθηκε αν μπήκε για κάποια συγκεκριμένη κοπέλα μέσα στο σπίτι, με τον ίδιο να αναφέρει πως τον ενδιαφέρουν ξανθιές προς μελαχρινές.

Στο κόκκινο δωμάτιο, οι δυο τους, μίλησαν για τα τατουάζ του, για την οικογενειακή τους κατάσταση και για πολλά άλλα προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα. 

Μάλιστα η Άννα θέλοντας να...παινέψει το "σπίτι¨της, αφού του είπε ότι κατάγεται από τη Σωτήρα, του ανέφερε ότι οι θάλασσες της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά είναι οι καλύτερες!

Όπως θα δεις και στο βίντεο, η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη, με τους παίκτες να χαμογελάνε αμήχανα και να υπάρχει μια χημεία μεταξύ τους. 

Ο Φάνος μάλιστα δεν δίστασε να της πει ότι είναι ενθουσιασμένος με το βλέμμα της. Εκείνη τότε, σηκώθηκε και τον φίλησε! Λίγο μετά, δεν θα μπορούσαν να μη μιλήσουν για το κοινό τους σημείο, την Κύπρο.  

Δες το απόσπασμα: