Η 23χρονη με την... ατελείωτη αγάπη στην Αγία Νάπα!

Eίναι μόλις 23 ετών όμως παρόλο το νεαρό της ηλικίας της επισκέφθηκε την Αγία Νάπα μαζί με του γονείς της 20 φορές, από τον καιρό που ήταν ακόμη νήπιο.


Ο λόγος για την Rebecca Rutherford από την Σκοτία, η οποία με αφορμή του γεγονότος ότι ήρθε στην Αγία Νάπα τόσες πολλές φορές, ανακηρύχθηκε σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου από την Πολιτιστική Λειτουργό του Δήμου κυρία Μαρία Τοφινή Τσαντίλα σε Πρέσβειρα του Τουρισμού της Αγίας Νάπας.
Απονέμοντας την πλακέτα και το έμβλημα του Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας, η κυρία Τοφινή εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά και ευαρέσκειά της που ένα τόσο νεαρό κορίτσι πραγματοποίησε τόσες πολλές επισκέψεις στο τουριστικό μας θέρετρο. 
Εξέφρασε επίσης τόσο στην ίδια όσο και στους γονείς της τις εγκάρδιες της ευχαριστίες για την ιδιαίτερη και έμπρακτη αγάπη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια για την Αγία Νάπα και τους ευχήθηκε να πραγματοποιήσουν πολλά ακόμη ταξίδια.
Σημειώνεται ότι οι γονείς της νεαρής καθώς επίσης και η γιαγιά της Mr. Keith Rutherford, Mrs. Kathleen Rutherford και Mrs. Nancy Rutherford, τιμήθηκαν με την ίδια ανώτατη διάκριση επίσης στις 4 Οκτωβρίου 2018 – ο πατέρας της και η μητέρα της για 20 φορές και η γιαγιά της για 12 φορές.