Η 19χρονη περιγράφει για πρώτη φορά πώς έγινε ο κατ' ισχυρισμόν βιασμός της


Η 19χρονη Βρετανίδα, η οποία βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης για υπόθεση ψευδούς καταγγελίας ομαδικού βιασμού από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του κατ’ ισχυρισμόν βιασμού της δεν μπορούσε να πάρει ούτε ανάσα.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, μιλώντας για πρώτη φορά ενώπιον του δικαστηρίου για τον κατ’ ισχυρισμόν βιασμό της, περιέγραψε με λεπτομέρειες το τι έγινε εκείνο το βράδυ.

Η Sun αναφέρει ότι η 19χρονη χρησιμοποίησε τη λέξη «επίθεση» για να περιγράψει το τι έγινε στο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα με τους 12 Ισραηλινούς τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, φαίνεται να είπε στο δικαστήριο ότι είχε συμφωνήσει να έρθει σε ερωτική επαφή με έναν άντρα, με το όνομα Sam, τον οποίο είχε γνωρίσει τις προηγούμενες ημέρες. Η ίδια, όπως ισχυρίζεται, αρνήθηκε όταν κάποιοι φίλοι του Sam ήθελαν να μπουν μέσα. «Είπα "όχι, δεν θα το κάνω αυτό". Τους είπα ότι έπρεπε να φύγουν», φαίνεται να δήλωσε στο δικαστήριο η Βρετανίδα.

«Ο Sam μου είπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και έβαλε τα γόνατά του στους ώμους. Ακούγονταν πολλές φωνές στα εβραϊκά. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Προσπάθησα να σηκώσω το κεφάλι μου αλλά οι φίλοι του μπήκαν μέσα  και φώναζαν. Προσπάθησα να κλείσω τα πόδια μου. Προσπάθησα να σηκώσω τους ώμους μου. Δεν ξέρω πόσοι με βίασαν. Δεν μπορούσα να δω», δήλωσε στο δικαστήριο, σύμφωνα με τη Sun.

Συνέχισε αναφέροντας ότι «ο Sam συνέχιζε να είχε τα γόνατά του στους ώμους μου. Προσπαθούσα να πάρω αέρα. Κατάφερα κάποια στιγμή να ξεφύγω και άρχισα να φωνάζω και να ουρλιάζω. Έτρεξα στις σκάλες έξω από το δωμάτιο. Φώναζα και έτρεμα. Ο Sam με πρόλαβε μαζί με κάποιους φίλους του. Μιλούσαν στα Εβραϊκά. Μου είπε συγγνώμη και προσπάθησε να με αγκαλιάσει αλλά εγώ συνέχισα να ουρλιάζω».

Στη συνέχεια είπε στο δικαστήριο ότι πήγε σε κοντινή κλινική, εξετάστηκε από γιατρούς και κάλεσε την αστυνομία. «Ήμουν τόσο τρομαγμένη που λιποθύμησα δύο φορές», συμπλήρωσε.  


ΠΗΓΗ:sigmalive.com