Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύζυγό της και αμέσως μετά έβγαλε selfie!

Μία σοκαριστική εικόνα αντίκρισαν οι φίλοι μιας κοπέλας στη Σιβηρία, όταν ανήρτησε στον λογαριασμό της στα social media μια selfie στην οποία φαινόταν η ίδια ατάραχη και λίγο πιο πίσω ο πρώην σύζυγός της πεσμένος στο πάτωμα σε μια λίμνη αίματος. Στην ανάρτησή της η 23χρονη Olga έγραφε: "Μόλις μαχαίρωσα τον πρώην σύζυγό μου... φαίνεται είμαι ένα τέρας!"

 

Κύμα αντιδράσεων όπως ήταν φυσικό ακολούθησαν την ανάρτηση της Olga με τον κόσμο να κάνει λόγο για ένα ζευγάρι που δεν στέκει καλά στα μυαλά του και επισημαίνοντας ότι το μόνο θύμα σε αυτή την ιστορία είναι το μικρό παιδί της οικογένειας.

 

2

 

Από τα στοιχεία τα οποία έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, το ζευγάρι είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και σε κάποια φάση ξεκίνησε μία αντιπαράθεση μεταξύ τους, η οποία κλιμακώθηκε. Ο πρώην σύζυγος φέρεται να έπιασε από τον λαιμό την κοπέλα, και εκείνη σε μία προσπάθεια να γλιτώσει άρπαξε ένα μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στο πίσω μέρος του σώματός του στο ύψος της λεκάνης. Η αντίδραση της γυναίκας ωστόσο που προκάλεσε αντιδράσεις και έκπληξη ήταν το ότι έβγαλε selfie μετά το περιστατικό, αντί να τρέξει για βοήθεια.

 

 Για την ιστορία να πούμε ότι η 23χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της υπέρβασης των ορίων της νόμιμης αυτοάμυνας και αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους, ενώ ο Oleg διέφυγε τελικά τον κίνδυνο και αναρρώνει.

 

RT

.