«Γυάλισε» στον Κετσπάγια ο Αμπαρτζουμιάν


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο προγραμματισμός στην Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θέλει να κλείσει τα ζητήματα της όσο πιο νωρίς γίνεται για να «δέσει» και να είναι έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις σε Κύπρο και Ευρώπη. 

Το όνομα που «παίζει» στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ανόρθωσης τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Αμπαρτζουμιάν ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. 

Πρόκειται για 30χρονο Αρμένιο διεθνή, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην ομάδα του Παραλιμνίου και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Την φετινή περίοδο έπαιξε σε 18 παιχνίδια και σκόραρε τρία γκολ. Ενώ, πέρσι είχε 24 παρουσίες στο πρωτάθλημα και ένα γκολ.

Το συμβόλαιο του Αρμένιου ολοκληρώθηκε με τους «βυσσινί», οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Παραλιμνίου δεν καρποφόρησαν έτσι στη... συζήτηση μπήκε η Ανόρθωση καθώς ο Κετσπάγια τον αξιολογεί πολύ καλά. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επαφών και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα έχουν αίσιο τέλος.

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως για τον ποδοσφαιριστή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά το πρόσφατο παρελθόν ομάδα του εξωτερικού. Πρόκειται για ομάδα με συχνές ευρωπαϊκές «παραστάσεις» στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η υπόθεση όμως δε φαίνεται να προχώρησε ελέω και της νέας τάξης πραγμάτων που διαμορφώθηκε με τον κορωνοϊό.