Γ.Τσόκκος: Με VAR δεν θα κινδυνεύαμε ποτέ




Ο Γιώργος Τσόκκος... μίλησε πριν από τον αυριανό "τελικό". Ο πρόεδρος της ΕΝΠ γράφει μεταξύ άλλων για την έλλειψη σεβασμού που κατά την γνώμη του υπάρχει για την ομάδα του φέτος:

"Σέβομαι απεριόριστα τους παράγοντες της Αλκής για αυτά τα 5 χρόνια. Στη βάση της πραγματικότητας όμως να κάνουμε μια απλή παράθεση των γεγονότων και των πινάκων. Η αλήθεια εμείς είμαστε η ομάδα με την μικρότερη ψυχή,αν και soft αγωνιστήκαμε 7 φορές 10 εναντίον 11, άλλοι 11 εναντίον 10 σε αρκετά κρίσιμα ματς, και η Liverpool και η Barcelona να είσαι δυσκολεύεσαι, δεν θα αναφέρω τα δεκάδες τηλεοπτικά πέναλτι. Βγάζω το καπέλο στην βιομηχανία της τέλειας δικαιολογίας και ερμηνείας κάθε εβδομάδα, αλλά τα στατιστικά όλης της χρονιάς είναι εκεί, numbers don’t lie.

Η ΕΝΠ έχει προσφέρει τον πρώτο και τρίτο σκόρερ όλων των εποχών στην Εθνική, έχει δώσει άλλους τόσους, η πρόοδος της Εθνικής τώρα εξαρτάται από Λαίφη, Κάστανο, Πιέρο και Χάμπο,είχαμε φέτος αυξητική τάση σε εισιτήρια, οπαδούς,νέους,παιδιά και οικογένειες, έχει χρησιμοποιήσει τους περισσότερους Κύπριους φέτος ακόμη και σε κρίσιμα παιχνιδιά, αλλα η ΕΝΠ ΔΕΝ είχε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ φέτος.

Η αλήθεια εμείς αύριο δεν θα παίξουμε με το μαχαίρι στα δόντια, θα παίξουμε με το μαχαίρι του αδικημένου ξέροντας ότι με VAR αυτή η ομάδα δεν θα κινδύνευε ποτέ και θα ήταν τελικό κυπέλου. Θέλουμε και εμείς να παικτεί δίκαια, να τελειώσουμε επιτέλους ένα κρίσιμο παιχνίδι με 11 παίκτες, έχουμε παίξει την επόμενη μας αντίπαλο 3 φορές με 10 παίκτες. Αν η Αλκή κάνει 4η σερί νίκη και clean sheet, μπράβο της, αλλά θα μας παίξει 11 εναντίον 11 αυτή τη φορά σε γεμάτο γήπεδο και ξέρουμε ότι την έχουμε κερδίσει 2 φορές 10 εναντίον 11.Eίμαστε καλύτεροι σε όλες τις θέσεις εκτός από τον striker, αύριο η ομάδα που θα μείνει θα είναι αυτή που θα πατήσει την άλλη και θα μπορεί να σκοράρει 2 γκολς, θα έχει γκολ από το ημίχρονο,όταν η προσέγγιση σου είναι αμυντική, εάν δεκτείς γκολ τότε έχεις πρόβλημα. Ας φάμε το πρόστιμο, ελπίζοντας θα πάει στις ακαδημίες για να μπορεί να στελεχώνεται η Εθνική καλύτερα και επιτέλους να έρθει μια πρόκριση σε ευρωπαική και παγκόσμια διοργάνωση. Εμείς οι νέοι και αφελείς, αποτύχαμε και περαστικοί είμαστε".

Οι πιο κάτω εικόνες συνόδευσαν την δημοσίευση, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.