Γνωστή Κύπρια καλλονή στα «πλοκάμια» εμπόρου ναρκωτικών- Την προόριζαν για βαποράκι τάσσοντας της διεθνή καριέρα

Πολλά είναι τα νεαρά κορίτσια που ονειρεύονται μια μεγάλη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Πολλές όμως είναι και οι παγίδες που επιτήδειοι «στήνουν» για να εκμεταλλευτούν τα όνειρα των κοριτσιών και να της παρασύρουν σε «σκοτεινά» μονοπάτια.


Του Στέλιου Στυλιανού

Η ιστοσελίδα μας φέρνει στη δημοσιότητα την απίστευτη περιπέτεια που έζησε τους τελευταίους μήνες 22χρονη πανέμορφη Κύπρια, αναγνωρίσιμη στο νησί, καθώς είχε συμμετάσχει σε διαγωνισμό ομορφιάς.

Το νεαρό μοντέλο γνώρισε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κύπρο, έναν «κύριο» ο οποίος θαμπώθηκε, όπως της είπε, από την ομορφιά της και της έταξε μεγάλη καριέρα και χλιδάτη ζωή, αφού της ανέφερε ότι έχει πολλές γνωριμίες στο χώρο.

Μάλιστα, έκλεισε για την 22χρονη, φωτογράφιση σε ξενοδοχείο της Πάφου και μετά από λίγες μέρες, της παρουσίασε ένα δήθεν εξώφυλλο ιταλικού περιοδικού με τις φωτογραφίες της σε πρώτο πλάνο. Ακολούθησαν ταξίδια στη Μύκονο και σε άλλους προορισμούς στο εξωτερικό.

Κάπου εκεί θορυβήθηκαν και οι γονείς της νεαρής, με τον πατέρα της, επιχειρηματία από εύρωστη οικογένεια, να επικοινωνεί με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, αναφέροντας του τι συμβαίνει με την κόρη του.


Ο κύριος Τσούκαλης, με τους συνεργάτες του, ξεκίνησε δουλειά με σκοπό να ανακαλύψει το «ποιόν» του 38χρονου bon viveur και τα στοιχεία που εντόπισε ήταν συγκλονιστικά. Όπως δηλώνει στην ιστοσελίδα μας ο ιδιωτικός ερευνητής το εν λόγω πρόσωπο ήταν μπλεγμένο σε εμπόριο ναρκωτικών και ο σκοπός του ήταν να «στρατολογήσει» την 22χρονη Κύπρια ως βαποκράκι διάφορων ουσιών, σε χώρες του εξωτερικού.

Με τα στοιχειά που συγκέντρωσε πήρε το αεροπλάνο για Κύπρο, όπου έκλεισε συνάντηση, στην παρουσία ψυχολόγου, με την 22χρονη και την οικογένεια της, όπου της αποκάλυψαν τα δεδομένα που μάζεψαν.

Η νεαρή αρνείτο να πιστέψει αυτά που άκουγε και έβλεπε, πέφτοντας από τα σύννεφα όμως δεν μπορούσε να παραβλέψει την «πικρή αλήθεια.

Μετά την ενημέρωση της οικογένειας, ο κύριος Γιώργος Τσούκαλης, ειδοποίησε τις Ιταλικές αρχές και ο 38χρονος συνελήφθη στο Μιλάνο για κατοχή ναρκωτικών.

Για καλή της τύχη και λόγω της εμπλοκής του ιδιωτικού ερευνητή το μοντέλο από την Κύπρο, «ξύπνησε» από τον εφιάλτη που της ετοίμασαν να ζήσει, κάτι που δεν έγινε με πολλά νεαρά κορίτσι με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, το μοντέλο από την Ελλάδα που πιάστηκε με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο Χονγκ-Κονγκ.

 

(Η φωτογραφία εξωφύλλου είναι προϊόν μοντάζ)


Πηγή: tothemaonline.com