ΓΝ Αμμοχώστου: Ζευγάρι ηλικιωμένων νίκησε τον κορωνοϊό


Ίσως η πιο αισιόδοξη είδηση των τελευταίων εβδομάδων είναι αυτή η οποία έρχεται σήμερα από το Νοσοκομείο Αναφοράς. Ζευγάρι ηλικιωμένων το οποίο νοσηλευόταν με κορωνοϊό, κατάφερε να νικήσει τον ιό και να λάβει εξιτήριο.

Πρόκειται για μια  στιγμή η οποία φέρνει χαμόγελα και προκαλεί αισιοδοξία για επικράτηση στον δύσκολο αγώνα κατά του αόρατου εχθρού. Η στιγμή που ζευγάρι ηλικιωμένων 90 και 87 χρόνων, κατάφερε να κερδίσει την μάχη με τον κορωνοϊό και να λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αναφοράς όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες. Στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 συγκινημένο το προσωπικό του νοσηλευτηρίου τους αποχαιρετά με δάκρια στα μάτια και θερμά χειροκροτήματα.


Διαφήμιση:

Το νόστιμο μενού του Acropolis Quality Food στο Παραλίμνι 


Όταν βρέθηκαν θετικοί στον ιό μεταφέρθηκαν για νοσηλεία κυρίως λόγω ηλικίας στο νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου και κατάφεραν να εξέλθουν νικητές και από αυτή τη δύσκολη μάχη. Όλες αυτές τις μέρες τις πέρασαν μαζί, στον ίδιο θάλαμο, να κρατάει το χέρι και να φροντίζει ο ένας τον άλλο και οι δυο μαζί να δίνουν θάρρος με το παράδειγμα και τα λόγια τους στο προσωπικό του νοσηλευτηρίου. Το μόνο χατίρη που ζητούσαν από τους νοσηλευτές ήταν να αγναντεύουν την θάλασσα της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Η δύναμη και το κουράγιο τους φωτεινό παράδειγμα για όσους δίνουν αυτές τις μέρες την δύσκολη μάχη με τον αόρατο εχθρό και η ευγνωμοσύνη τους καλύτερο βάλσαμο στο προσωπικό των νοσηλευτηρίων που καθημερινά αναλώνει κάθε ικμάδα της δύναμης του στο ιερό καθήκον της περίθαλψης των ασθενών.


ΠΗΓΗ:ant1.com.cy