ΓΝ Αμμοχώστου: Συνολικά έγιναν 126 εισαγωγές και δόθηκαν 98 εξιτήρια


Ένα εξιτήριο δόθηκε σήμερα σε ασθενή με κορωνοϊό που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Το εξιτήριο δόθηκε σε ασθενή του οποίου τα αποτελέσματα της επαναληπτικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε για κορωνοϊό ήταν αρνητικά.
 
Σήμερα έγινε μία εισαγωγή στο Νοσοκομείο, ενώ δόθηκε ένα εξιτήριο σε ασθενή ο οποίος μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην Πάφο όπου θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 ημέρες.
 
Μέχρι τις επτά απόψε στο Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύονται 16 ασθενείς εκ των οποίων τέσσερις στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.
 
Η κατάσταση της υγείας όλων ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή.
 
Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν 126 εισαγωγές και δόθηκαν 98 εξιτήρια.
 
Εν τω μεταξύ στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται σήμερα 59 άτομα εκ των οποίων οι 29 εργαζόμενοι στη μονάδα παραγωγής αρτοποιημάτων που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Λάρνακας. 
 
Ως γνωστόν στο Κέντρο Αποκατάστασης στην Τερσεφάνου μεταφέρονται ασθενείς οι οποίοι παραμένουν για νοσηλεία μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους από τον κορωνοϊό.