ΓΝ Αμμοχώστου: Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου νοσηλευτή που προσβλήθηκε από κορωνοϊό (vid)


Στις Τομές στα Γεγονότα μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό ο νοσηλευτής, Χρήστος Τσεκούρας, ο οποίος νοσηλευόταν αρχικά στο ΓΝ Αμμοχώστου. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, όταν νόσησε είχε όλα τα συμπτώματα που έλεγαν οι ειδικοί για τον ιό. Στην αρχή μάλιστα, δεν πίστευε ότι κόλλησε αλλά τον έπεισε η γυναίκα του να κάνει το τεστ για να διαφανεί τι είχε.

Σε ερώτηση γιατί δεν πήγε το μυαλό του ότι μπορεί να έχει κορωνοϊό, αφού είχε ταξιδέψει και βρισκόταν σε απομόνωση, απάντησε ότι είχε βρογχίτιδα πριν και δεν υποψιάστηκε ότι είχε κολλήσει τον ιό.

Δυστυχώς όταν βρισκόταν απομονωμένος στο σπίτι του, αν και χρησιμοποιούσε διαφορετικά δωμάτια, κόλλησε την οικογένειά του.

Στη συνέχεια όταν τα συμπτώματα του χειροτέρεψαν, υποχρεωτικά κάλεσε τις υπηρεσίες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μετά από ένα 48ωρο μεταφέρθηκε στην εντατική και έμεινε για έξι ημέρες. Έκανε λόγο μάλιστα για έξι πολύ δύσκολες ημέρες αλλά τον βοήθησε το νοσηλευτικό προσωπικό και οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Αναφορά έκανε στο μήνυμα που του έγραψαν σε πίνακα οι νοσηλευτές στ9 Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο έγραφε ότι η οικογένειά του στέλνει την αγάπη της.

Πρόσθεσε δε ότι η σύζυγός του δεν του είπε ότι είχε κολλήσει και τα παιδιά και όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι το έμαθε. Εξήγησε ότι ένιωσε χάλια, αφού η γυναίκα του αν και νοσούσε πέρασε όλη αυτή την κατάσταση μόνη της, χωρίς βοήθεια.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή:sigmalive