ΓΝ Αμμοχώστου: Εξιτήριο λαμβάνει απόψε ασθενής με κορωνοϊο


Εξιτήριο αναμένεται να πάρει απόψε ασθενής, κρούσμα κορωνοϊού, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, αφού τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του, ήταν αρνητικά.

Σύμφωνα με τη Χριστίνα Γιαννάκη, Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται 18 ασθενείς, ένας εκ των οποίων κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Τρεις ακόμη ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται ικανοποιητική.

Η κατάσταση της υγείας των υπολοίπων ασθενών κρίνεται πάρα πολύ καλή, αφού σύμφωνα με την κα. Γιαννάκη το Νοσοκομείο Αναφοράς είναι πολύ καλά οργανωμένο και στελεχώθηκε από χθες και με εντατικολόγο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Αναφοράς, ένας ηλικιωμένος, επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, που νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ένα άτομο που ήταν σε αυτοπεριορισμό στη Λευκωσία και ένα άτομο που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.