ΓΝ Αμμοχώστου: 138 εισαγωγές και 109 εξιτήρια συνολικά


Δύο εξιτήρια δόθηκαν σήμερα σε ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Τα εξιτήρια δόθηκαν σε ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν, ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.

Οι δύο ασθενείς διακομίσθηκαν στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου, όπου θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

Μέχρι τις επτά απόψε, από τους 15 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, ο ένας βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζεται πιο στενή παρακολούθηση.

Η κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, κρίνεται, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, ως σταθερή.

Εν τω μεταξύ στο Κέντρο Αποκατάστασης φιλοξενούνται σήμερα 64 άτομα τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους. Σήμερα έγιναν στο Κέντρο Αποκατάστασης δύο εισαγωγές και δόθηκαν τρία εξιτήρια σε ασθενείς οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν και μετέβησαν στο σπίτι τους, ενώ μέχρι σήμερα στο Eden Resort διακομίσθηκαν συνολικά 78 άτομα.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν 138 εισαγωγές και δόθηκαν 109 εξιτήρια.  

 

Πηγή: ΚΥΠΕ