Γκολάρα ο Λαϊφαρος με την Σταντάρ (vid)

Στο «Μορίς Ντουφρανζέ» της Λιέγης, η τοπική Σταντάρ επικράτησε με 2-1 της Κρασνοντάρ, έχοντας ως ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Κωνσταντίνο Λαΐφη που σκόραρε το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν η πιο απειλητική από τις δύο ομάδες στο ξεκίνημα και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 39’, όταν ο Πετρόφ έκανε ιδανική συρτή σέντρα από τα δεξιά και ο Αρί από πολύ κοντά έδωσε πολύ εύκολα το προβάδισμα στους Ρώσους.

Η Σταντάρ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, μόλις 68 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, με τον Εμόντ να πιάνει ένα απίθανο μονοκόμματο σουτ στην κίνηση, ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια η Κρασνοντάρ πήρε ξανά τη μπάλα στην κατοχή της, προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε τελικά να μεταφράσει την υπεροχή της στο γκολ, που θα της έδινε εκ νέου το προβάδισμα.

Τελικά, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Λαΐφη να παίρνει υπέροχη κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μαρίν και να χαρίζει τη μεγάλη νίκη στη Σταντάρ!