Γιγαντιαία επιδρομή σε καρναβαλίστικο πάρτι ανηλίκων-Ναρκωτικά και αλκοόλ




Ναρκωτικά και αλκοολούχα ποτά περιλάμβανε καρναβαλίστικο πάρτι για ανήλικους  που διοργανώθηκε χθες βράδυ σε σύλλογο στην Παλώδια. Το παράνομο πάρτι, όμως, έγινε αντιληπτό από τα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία επέδραμαν και σταμάτησαν το πανηγύρι.  
 
Για την υπόθεση συνελήφθη ο 29χρονος διοργανωτής. Η έφοδος της αστυνομίας έγινε μετά από αξιολόγησης πληροφοριών ότι στο εν λόγω πάρτι ενήλικες θα προμήθευαν ανήλικους με ναρκωτικές ουσίες.
 
Σαράντα και πλέον αστυνομικοί όλων των τμημάτων της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού, περικύκλωσαν τον χώρο και έπειτα από παρακολούθηση κάποιων ωρών μπούκαραν, σπάζοντας μία από τις πόρτες του υποστατικού. Στο πάρτι υπήρχαν περίπου 100 ανήλικοι, που όπως διαπιστώθηκε προμηθεύονταν αλκοολούχα ποτά από τον 29χρονο διαχειριστή του υποστατικού.
 
Κατά την έρευνα εντοπίστηκε κάτω από καναπέ μικρή ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 1.35 γραμμαρίων, άγνωστο σε ποιον άνηκε ενώ κατά την έφοδο των αστυνομικών, ένας εκ των ενηλίκων που βρίσκονταν στον χώρο, έτρεξε προς την τουαλέτα όπου πέταξε αντικείμενο, χωρίς ωστόσο να προλάβουν οι αστυνομικοί να τον ανακόψουν. Ωστόσο οι αρχές εκτιμούν ότι επρόκειτο για ναρκωτικές ουσίες.
 
Οι αστυνομικοί παρέμειναν στον χώρο μέχρι οι γονείς να παραλάβουν τα ανήλικα παιδιά τους, ενώ προχώρησαν στη σύλληψη του 29χρονου διαχειριστή του χώρου, ο οποίος ήταν και ένας εκ των διοργανωτών. Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε, ότι το εν λόγω υποστατικό λειτουργούσε χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και χωρίς άδεια μετάδοσης μουσικής.

 

Ο 29χρονος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζουν τις εξετάσεις.