Γιατρός του Ερμή έσωσε τη ζωή νεαρού παίκτη της Αγίας Νάπας



Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε χθεσινή αναμέτρηση του πρωταθλήματος Νέων Κ19 Β’ Κατηγορίας μεταξύ του Ερμή και της Αγίας Νάπας, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Αραδίππου με 2-1 και πρωταθλητρια. 

Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα παίκτης των «πορτοκαλί» (από το Παραλίμνι) τσιμπήθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- από μέλισσα και υπέστη αλλεργικό σοκ και ευτυχώς ο γιατρός των γηπεδούχων Δρ Αχιλλέας Χριστάκης ενήργησε άμεσα κι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ν.Α, ο νεαρός ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εξετάστηκε απο τους επί καθήκοντι ιατρούς και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. 

Μάλιστα για το περιστατικό εξέδωσε και σχετική ανακοίνωσε χθες βράδυ η διοίκηση του Ερμή: «Για το σημερινό αποτέλεσμα της Κ19 και τον τίτλο…ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ (…εκτός από τους παίκτες τους Προπονητές και την Διοίκηση των Ακαδημιών…) και στον Υπεύθυνο του Ιατρικού Team του Ερμή Δρ Αχιλλέα Χριστάκη, ο οποίος πέρα από τις υπηρεσίες που πρόσφερε μέσα στο ματς από τον πάγκο της ομάδας μας, έσωσε και την ζωή ενός παίκτη της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος λίγο πριν το τέλος του αγώνα υπέστη αλλεργικό σοκ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ RESPECT ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ!!»

Image may contain: 1 person, standing, grass and outdoor

neAmmochostos/philenews