Γιάννης Καρούσος: Επιθεώρηση των παραλιών Νησί και Μακρόνησος (φωτο)

Τις παραλίες Νησί και Μακρόνησος και το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Νάπας, επιθεώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον επιθεωρητή παραλιών Δημήτρη Πατέρα και το προσωπικό για τα προβλήματα και την υπάρχουσα κατάσταση στις παραλίες. Παράλληλα ο Γιάννης Καρούσος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με λουόμενους τουρίστες, από τους οποίους άκουσε εντυπώσεις αλλά και εγκωμιαστικά σχόλια για το επίπεδο των παραλιών της περιοχής».
 
Νωρίτερα και γύρω στις 05.30 ο κ. Καρούσος «φορώντας τη στολή της Υπηρεσίας Καθαριότητας, μετέβη για επιθεώρηση στον χώρο αφετηρίας των δύο σαρώθρων του Δήμου. Ο υπεύθυνος της Υπηρεσίας Αντρέας Χειρίδης και οι δύο οδηγοί των σαρώθρων, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και αφού επιβιβάστηκε εναλλάξ στα δύο οχήματα ακολούθησε τα δρομολόγια που έκαναν».
 
Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι «αντιλήφθηκε από «πρώτο χέρι» τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο Υπηρεσίες και είπε ότι στόχος είναι η άμεση επίλυση τους, ώστε ο Δήμος να είναι πανέτοιμος να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις χιλιάδες των επισκεπτών που ήδη άρχισαν να κατακλύζουν την Αγία Νάπα».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Γιάννης Καρούσος «εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις δύο Υπηρεσίες και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν. Συνεχάρη επίσης τους υπαλλήλους του Δήμου για την αφοσίωση και το ζήλο που επιδεικνύουν στην εργασία τους».
 
Αφού σημείωσε πως «ακολουθούν απαιτητικοί μήνες και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για το κύμα των επισκεπτών που θα έρθει στην Αγία Νάπα» διαβεβαίωσε ότι «ο Δήμος θα επιλύσει σύντομα τα όποια προβλήματα καταγράφηκαν, αφού η καθαριότητα και η εξυπηρέτηση στις παραλίες αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα».


 

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ