Γιάννης Βαρδής, Δημήτρης Κεχαγιάς και Τάσος Ξιαρχός μπαίνουν στο Survivor


To #SurvivorGR έχει επιστρέψει και πάλι στις ζωές μας τις τελευταίες εβδομάδες και έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αφού δε λείπουν οι εντάσεις και οι ανατροπές. 

 Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιανός στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στο ηχητικό απόσπασμα που παίχτηκε ο Γρηγόρης ρωτά τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης αν τελικά θα δούμε να συμμετέχει σε αυτό τον Γιάννη Βαρδή με τον Γιώργο Λιανό να απαντά πως δεν ξέρει κάτι παρά μόνο ότι είχαν γίνει κάποια τηλεφωνήματα στην αρχή.

Στη συνέχεια ωστόσο η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε, πως σύμφωνα με το δικό της ρεπορτάζ πρόταση έχει γίνει και στον Δημήτρη Κεχαγιά τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother με τον ίδιο να το σκέφτεται σοβαρά.

Θα μπει τελικά ή όχι στο Survivor ο Τάσος Ξιαρχό;

Μπορεί το πρώτο ραντεβού με τους ιθύνοντες της Acun Medya να πήγε πολύ καλά, όπως δήλωσε ο ίδιος, ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται πως δημιουργήθηκαν προβλήματα.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι μίλησε μαζί του το βράδυ τη Δευτέρας μέσω μηνυμάτων.

«Είχα μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων με τον Τάσο Ξιαρχό και μου είπε πως εν τέλει δεν θα πάει στο Survivor, παρότι είχε δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο που τους άρεσε η ιδέα. Και σε εμάς η αλήθεια είναι. Και παρότι πίστευε ότι θα τα πάει καλά στα αγωνίσματα λόγω σωματότυπου και πάθους… Εν τέλει ανακοινώθηκε ότι δεν θα ταξιδέψει, δε θα φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, και είχε την πληροφορία ότι μπορεί να μην ενσωματωθούν και άλλοι παίκτες στην ομάδα των διάσημων εν τέλει» είπε η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, κάλεσε την Κόνι Μεταξά μέσα στο πλατό για να τη ρωτήσει σχετικά. Τότε, η Κόνι υποστήριξε με τη σειρά της ότι: «Θα είναι, απλά υπάρχουν κάποια διαδικαστικά. Σήμερα το πρωί μίλησα μαζί του. Υπάρχει εμπλοκή αλλά την φτιάχνουμε».

Τότε, η Φαίη Σκορδά έδειξε στην Κόνι τα μηνύματά της με τον Τάσο και τη ρώτησε: «Αγάπη μου με δουλεύεις; Ο Τάσος. Μου λέει ψέματα ο Τάσος;».

«Δεν σου λέει ψέματα, θα το φτιάξουμε. Προσπαθούμε να είναι. Αν δεν πάει αυτή την εβδομάδα, θα πάει την επόμενη» απάντησε με χαμόγελο η Κόνι Μεταξά.