Γερμανίδα τουρίστρια ήρθε στην Αγία Νάπα 55 φορές


Για τον πιο πάνω λόγο η Μartha Maria Mitta τιμήθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 σε ειδική τελετή που έγινε στο Δημοτικό Μέγαρο με την ανώτατη διάκριση του Δήμου, δηλαδή με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» και με αναμνηστική πλακέτα.

Την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέτου, ο οποίος αφού την ευχαρίστησε, της ανέφερε ότι η ανακήρυξη της σε Πρέσβειρα του Τουρισμού της Αγίας Νάπας είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο Δήμος για να εκφράσει την εκτίμησή του προς το πρόσωπo της αφού με τις πολλές επισκέψεις της, απέδειξε ότι είναι λάτρης της Αγίας Νάπας.

«Οι 55 επισκέψεις σας στην πόλη μας», πρόσθεσε, «δείχνουν το μέγεθος της αγάπης σας προς την Αγία Νάπα και αποτελούν έμπρακτη απόδειξη αλλά και την πιο πειστική διαφήμιση τόσο στη χώρα σας όσο σε άλλες χώρες του εξωτερικού, ότι η Αγία Νάπα είναι ένας λατρεμένος και αξιόλογος τουριστικός προορισμός που αξίζει κάποιος να επισκέπτεται όχι μόνο μία φορά αλλά πολλές.

Της ξήγησε τους λόγους της βράβευσής της, για τη καθιέρωση του θεσμού του «Πρέσβη του Τουρισμού» από τον Δήμο καθώς και για το ηλεκτρονικό δίπλωμα, το οποίο θα της αποσταλεί στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο και τη διαβεβαίωσε ότι από σήμερα δεν θεωρείται απλά επισκέπτρια αλλά δημότης και πιστή φίλη της Αγίας Νάπας.