Φώτης Τρίαρος: «Το δεύτερο γκολ που πετύχαμε εξετάστηκε ακόμη και για τον καιρό»


Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΕΝΠ, Φώτης Τρίαρος.

Αναλυτικά:

Για την καταγγελία του Κωνσταντίνου Φωτίου: «Έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε σε καταγγελία του ΒΑΡίστα. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος, όταν ήταν 0-0 είχαμε ξεκάθαρο πέναλτι πάνω στον Ονησίφορος Ρουσιά. Ο διαιτητής μπορεί να μην το κατάλαβε, αλλά ο Βαρίστας όφειλε να του το υποδείξει. Είπαμε, όταν αδικούμαστε, θα πράττουμε τα δέοντα. Το τί έχει συμβεί με τη διαιτησία σε προηγούμενα παιχνίδια είναι γνωστό. Το δεύτερο γκολ που πετύχαμε με τον Μέιρα εξετάστηκε ακόμη και για τον καιρό».

Για τη νίκη κόντρα στον Ακρίτα: «Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση που μετουσιώθηκε σε πολλά γκολ και πήραμε μια σημαντική νίκη. Η ομάδα είναι σταθερή, αγωνίζεται σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Είχαμε πλουραλισμό στο σκοράρισμα με τον Ακρίτα. Εγώ ανέμενα ένα ξέσπασμα και ήρθε απέναντι στον Ακρίτα. Ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια μας».

Για την παραμονή: «Αισιόδοξοι είμαστε και συνεχίζουμε να είμαστε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τα σημαντικά ματς ξεκινάνε με την Β φάση. Εκεί θα παιχτεί και η παραμονή μας. Δικαιούμαστε όμως με τέτοιες εμφανίσεις και σταθερότητα να αισιοδοξούμε. Τα παιχνίδια είναι πολλά και πρέπει να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τη νίκη».

Για τον Μαρίνο Σατσιά: «Σίγουρα η δουλεία του προπονητή φαίνεται στο γήπεδο. Ο κύριος Σατσιάς είναι κοντά μας 1,5 χρόνο. Τον εμπιστευτήκαμε και αυτός ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα είναι καλή. Κάναμε κάποιες προσθήκες τον Ιανουάριο που αποδεικνύουν ότι είναι καλές και θα βοηθήσουν».

Ενόψει ΑΕΚ: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Για εμένα είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, δίχως να υποτιμώ κανένα. Θα πάμε χωρίς κανένα άγχος στην Αρένα. Γιατί να μην πάρουμε βαθμολογικό όφελος από αυτό το παιχνίδι;».

Για τα αγωνιστικά και οι ευχές στην ΑΕΚ: «Θα είναι έξω ο Γεβρέμοβιτς με κάρτες. Δεν έχω άλλη ενημέρωση για προβλήματα. Επιζώ να μην έχουμε. Έρχεται το ευρωπαϊκό παιχνίδι για την ΑΕΚ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Έχουμε ιστορία με την Γουέστ Χαμ και θα προσπαθήσουμε να τους δούμε στο γήπεδο».