Φρίκη: Ζευγάρι κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά - Είχε βάλει στόχο το 5χρονο αγοράκι φίλων του (pics)


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα ζευγάρι κακοποιούσε παιδιά. Η δράση του αποκαλύφθηκε ενώ σχεδίαζε να επιτεθεί και στο 5χρονο παιδί μίας φίλης τους.

Η 33χρονη Κέλι Μπερλινγκχαμ και ο συνομήλικος σύντροφός της, Πίτερ Τέιλορ, γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και σύντομα η σχέση τους πέρασε σε ένα φρικιαστικό μονοπάτι, που είχε ως αποτέλεσμα να κακοποιήσουν πέντε παιδιά.

Η δράση τους ήρθε στο φως όταν μία φίλη της 33χρονης ανακάλυψε ότι η Κέλι με τον σύντροφό της σχεδίαζαν να κακοποιήσουν τον 5χρονο γιο της.

«Είναι ένα τέρας. Δεν ήξερα τι σημαίνει μίσος, τώρα όμως μπορώ να το καταλάβω. Δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ πλέον τους ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του 5χρονου.

Αυτά που ανακάλυψαν οι ερευνητές είναι σοκαριστικά. Κατά την γνωριμία τους, η Κέλι έστειλε φωτογραφίες της στο Πίτερ την ώρα που κακοποιούσε ένα κοριτσάκι που πρόσεχε. Στη συνέχεια του έστειλε φωτογραφίες και ενός 11χρονου κοριτσιού που ξεντυνόταν σε αποδυτήρια κολυμβητήριου. Το κορίτσι αυτό δέχθηκε λίγη ώρα αργότερα σεξουαλική επίθεση από την 33χρονη σε μία πισίνα. Ο Πίτερ έπαθε εμμονή με το κορίτσι και πρότεινε στην σύντροφό του να της δώσουν χάπια και την κακοποιήσουν μαζί.

Το ζευγάρι έχει καταδικαστεί σε 30 χρόνια φυλάκισης.


Πηγή: Metro