ΦΡΙΚΗ: Φώναζε στη μητέρα του «σε αγαπώ πολύ» την ώρα που την μαχαίρωνε 30 φορές

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα και συνάμα μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην Γλασκόβη με θύμα μια 51χρονη γυναίκα και δράστη τον 20χρονο γιο της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής ΜETRO η τραγική υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου όπου και αναφέρθηκαν οι ανατριχιαστικές λεπτομερείς.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα ο 20χρονος περίμενε τη μητέρα του να επιστρέψει στο σπίτι όπου και της επιτέθηκε «κατακρεουργώντας» την αφού της κατάφερε 30 μαχαιριές την ώρα μάλιστα που της έλεγε «σε αγαπώ τόσο πολύ»

Στη συνέχεια ο Kyle Morrison άφησε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος την μητέρα του Sharon και επέστρεψε στο πανεπιστήμιο όπου φοιτούσε.

Ο Δικαστής ανέφερε ότι τις μέρες που προηγήθηκαν ο 20χρονος είχε γράψει επιστολές στις οποίες έκανε λόγο πως θα βλάψει τη μητέρα του γεγονός που φανερώνει πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημά του.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα η άτυχη 51χρονη είχε πάει στο υπνοδωμάτιο της όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο 20χρονος με το μαχαίρι με το οποίο την σκότωσε, λέγοντας της μάλιστα και συγνώμη την ίδια ώρα που η μητέρα του τον παρακαλούσε να σταματήσει.

Στη συνέχεια την στραγγάλισε και πήγε στο δικό του δωμάτιο να παίξει μουσική πριν καλέσει την Αστυνομία μετά από είκοσι λεπτά λέγοντας τους: «Θέε μου, προσπάθησα να σκοτώσω τη μητέρα μου, ελάτε το συντομότερο».

Έπειτα μετέβη στο Πανεπιστήμιο που φοιτούσε όπου και συνελήφθη δηλώνοντας ενοχή για το θάνατο της μητέρας του, ενώ την ίδια μέρα εισήχθη σε Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο μητέρα και γιος είχαν μια πολύ καλή σχέση και τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος μέσα από ένα φρικτό έγκλημα.


Επιμέλεια: toThemaonline