Φρίκη: 16χρονος δολοφόνησε 14χρονη και την κακοποίησε σεξουαλικά πριν και μετά το θάνατό της

Ενώπιον Δικαστηρίου εμφανίστηκε τη Δευτέρας ένας 16χρονος τα στοιχεία του οποίου δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν λόγω της ηλικίας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής ΜETRO, ο 16χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία της 14χρονος Βικτώρια Σοκόλαβα η οποία έχασε τη ζωή της από τραύμα στο κεφάλι που φαίνεται να της κατάφερε ο ύποπτος, ενώ όπως δείχνουν τα ευρήματα την βίασε πριν αλλά και μετά το θάνατό της σε πάρκο στο Wolverhampton.

Ο ανήλικος, φορώντας ένα μπλε φανελάκι και τζιν παντελόνι δήλωσε «μη παραδοχή» στις κατηγορίες της δολοφονίας, του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της σορού της 14χρονης.

Ο δημόσιος κατήγορος Jonathan Rees ανέφερε στον Δικαστή ότι υπάρχουν ευρήματα DNA που συνδέουν τον 16χρονο με το έγκλημα καθώς και μαρτυρίες από την μητέρα και τον πατριό του θύματος.

Η Βικτώρια περιγράφεται από τους γονείς της ως ένας «μικρός άγγελος» που έκανε τις ζωές τους να αποκτούν νόημα, γεμίζοντας τις με χρώματα.

 

Φίλοι της 14χρονης μαζεύουν χρήματα ώστε να τα δώσουν στους γονείς για οτιδήποτε χρειαστούν ενώ ετοιμάζουν και εκδήλωση όπου θα απελευθερώσουν στον ουρανό λευκά μπαλόνια. Η διαδικασία ενώπιον Δικαστηρίου συνεχίζεται και αναμένεται να διαρκέσει περισσότερες από δύο βδομάδες.