Φρέναρος: Τα είπε με το κοινό η Αστυνομία - Θέμα συζήτησης η οδική ασφάλεια


Με βασικό θέμα την Οδική Ασφάλεια, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το κοινό, που παρευρέθηκε στο Φρέναρος, όπου χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τους Γεωργούς – Καρπουζοπαραγωγούς ΣΕΔΙΓΕΠ Φρενάρους, το 13ο Φεστιβάλ Καρπουζιού.

Μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Αμμοχώστου λειτούργησαν περίπτερο στον χώρο του φεστιβάλ, όπου μεταφέρθηκε και η Κινητή Μονάδα Διαφώτισης του Γραφείου Πρόληψης Εγκλήματος. 

Τα μέλη της Αστυνομίας διένειμαν ενημερωτικό υλικό, με έμφαση στην οδική ασφάλεια, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και την πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Στα παιδιά που επισκέφθηκαν με τους γονείς τους το περίπτερο της Αστυνομίας δόθηκαν και διάφορα δωράκια.

Το φεστιβάλ επισκέφθηκαν γύρω στα 3,000 άτομα, ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννης Καρούσος, Βουλευτές, εκπροσώποι των Δήμων και Κοινοτήτων της Επαρχίας Αμμοχώστου, και Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.

Το φεστιβάλ τελούσε υπό την Αιγίδα του Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Σάββα Περδίου, ο οποίος επίσης παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ.