Φρέναρος FC για καταδίκη 35χρονου: Θλίψη και οργή για την απόφαση


Διαμαρτυριών συνέχεια από διάφορα οργανωμένα σύνολα της επαρχίας, σχετικά με την ποινή φυλάκισης που επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε 35χρονο για παραβίαση των διαταγμάτων της Κυβέρνησης για τον κορονοϊό, την οποία χαρακτηρίζουν τουλάχιστον άδικη.

Τέτοια θεωρεί πως είναι και το Φρέναρος F.C 2000, το οποίο "διαμαρτύρεται με θλίψη και οργή", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση στην οποία προέβη πριν από λίγο.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

"Το σωματείο Φρεναρος F.C. 2000 με θλίψη και οργή διαμαρτύρεται για την άδικη δικαστική απόφαση κατά του 35 χρόνου που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 45 ημέρες. 

Μια εξαντλητική απόφαση για το είδος και το ύφος της εν λόγω παράβασης. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, αν και διαχρονικά πολιτικά και κοινωνικά εγκλήματα δεν έχουν τύχει της ανάλογης δικαστικής κάθαρσης. 

Έχετε αδικήσει κύριε "δικαστά" και λοιπό σώμα (αστυνομία) με την "παραδειγματική" σας τιμωρία ενός τίμιου νέου βιοπαλαιστή με το να τον φυλακίσετε 45 μέρες. 

Καλούμε όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κοινότητας και το Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρου να διαμαρτυρηθούμε ώστε να αποφευχθεί η εφαρμογή αυτής της άδικης απόφασης με όλα τα νόμιμα μέσα."