Φόνος Βρετανού στην Αγία Νάπα: Στην Κύπρο Βρετανός Βουλευτής

Οι γονείς του νεαρού δηλώνουν απογοητευμένοι από τις αστυνομικές αρχές της Κύπρου.

Στην Κύπρο έρχεται ο Βρετανός βουλευτής Gareth Johnson για να διερευνήσει τη δολοφονία του 22χρονου Βρετανού George Low, τον Αύγουστο του 2016, στην Αγία Νάπα. 

Ο Gareth Johnson, κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο αναμένεται να έχει  συναντήσεις με την ηγεσία της αστυνομίας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου, και τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κλήρίδη.
 
 

Δολοφονία George Low

Ύποπτοι θεωρούνται ο 42 χρονος Sali Ahmet και ο 22χρονος Mehmet Akpinar, οι οποίοι συνελήφθησαν στα κατεχόμενα για άλλα αδικήματα και αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες για τον θάνατο του νεαρού Βρετανού.

Η αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τους δύο υπόπτους.

Σε δηλώσεις του ο κ. Johnson είπε ότι «Είμαστε πάνω από δύο χρόνια από τη δολοφονία του George Low και την απόπειρα δολοφονίας του φίλου του Ben Parker και βλέπουμε να μην προχωρούν οι έρευνες.»

Σε μια δήλωση, οι γονείς του άτυχου νεαρού, δήλωσαν ότι αισθάνονται "απογοητευμένοι από τις αρχές".

Η μητέρα του 22χρονου δήλωσε πως,  "Δεν έχουμε ακόμη λάβει λεπτομέρειες από τις αστυνομικές αρχές της Κύπρου για το τι πραγματικά συνέβη". Ενώ ο πατέρας του θύματος ανέφερε ότι, "προσπαθούμε να θρηνήσουμε για το παιδί μας, αλλά γνωρίζοντας ότι οι δολοφόνοι του είναι ελεύθεροι, πονάμε περισσότερο.»

Πηγή

 

bbc.co.uk