Φόνος Αγία Νάπα: Προσπάθησε να διαφύγει το θύμα, αλλά δεν τα κατάφερε!

Ο αιματηρός πόλεμος των ανθρώπων της νύχτας στην Αγία Νάπα...καλά κρατεί. Όπως πρώτοι διαβάσατε από το neAmmochostos, αλλοδαπός άντρας, δολοφονήθηκε από αγνώστους στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας - Λάρνακας τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής!

Το θύμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα, του οποίου ιδιοκτήτης ήταν άνθρωπος ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για το τετραπλό φονικό που σημειώθηκε στην Αγία Νάπα 23 Ιουνίου 2016.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο Ν.Α, ο άτυχος άντρας ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας - Λάρνακας, δέχτηκε πυρά από άγνωστους. Οι δράστες φαίνεται ότι απέτυχαν να βρουν στόχο, με αποτέλεσμα το θύμα να  προσπαθήσει να διαφύγει με τα πόδια. Κάτι που τελικά δεν πρόλαβε να πράξει, αφού οι δράστες τον πυροβόλησαν πριν αυτός καταφέρει να ξεφύγει από το πεδίο τους. 

Σε αυτό το συμπέρασμα έφτασαν οι αρχές εκ πρώτης όψεως, αφού η σορός του βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα απ' εκει που βρισκόταν το αυτοκίνητό του!

Η αστυνομία διεξάγει αυτή την ώρα έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών!