Φόνος Αγία Νάπα: «Ξεψαχνίζουν» το παρελθόν του θύματος

Τον πυροβόλησαν δύο φορές στο κεφάλι – Σαρωτικές έρευνες της Αστυνομίας – Γνωστό στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών το θύμα – Δούλευε για λογαριασμό καταδικασθέντα του τετραπλού φονικού

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η Αστυνομία πίσω από τη γκανγκστερική δολοφονία του 33χρονου στην Αγία Νάπα και διενεργεί σαρωτικές έρευνες για εντοπισμό οποιουδήποτε στοιχείου ενδεχομένως να οδηγήσει στον δράστη της φονικής ενέδρας που στήθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ.


neAmmochostos: Ακολουθήστε τη νούμερο 1 ιστοσελίδα της επαρχίας Αμμοχώστου στο instagram πατώντας ΕΔΩ


Ενέδρα θανάτου…

Γύρω στις 22.15 χθες βράδυ μια γυναίκα επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και ανέφερε ότι στο δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου, ένα χιλιόμετρο πριν τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας με κατεύθυνση το Παραλίμνι, υπήρχε ένα αυτοκίνητο που φαίνεται να είχε εμπλακεί σε δυστύχημα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν το όχημα, με τη μηχανή και τα φώτα του αναμμένα ενώ ο οδηγός δεν βρισκόταν σ` αυτό. Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού ήταν σπασμένο από πυροβολισμό με μια σφαίρα να είναι καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.

Ύστερα από έρευνες στη γύρω περιοχή η Αστυνομία εντόπισε γύρω στις 23.50 χθες βράδυ, μέσα σε άλσος από ακακίες στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητόδρομου και σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από το χώρο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, αιμόφυρτο πρόσωπο το οποίο έφερε δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Πρώτος άστοχος πυροβολισμός… μετά τα κατάφεραν

Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα μετά τον πρώτο πυροβολισμό βγήκε από το αυτοκίνητο του και έτρεξε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες τον κυνήγησαν και με πυροβόλο όπλο κατάφεραν να τον σκοτώσουν με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Ποιος ήταν ο 33χρονος

Το θύμα ήταν 33χρονος Ελληνοκύπριος, κάτοχος και γαλλικού διαβατηρίου.

Εργαζόταν για χρόνια στο νυχτερινό μαγαζί καταδικασθέντα στο τετραπλού φονικό της Αγίας Νάπας, στο οποίο σκοτώθηκαν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου, η σύζυγός του Σκεύη και ο Yani Vogli.

Το θύμα ήταν καλά γνωστό στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.

Η Αστυνομία διενεργεί σαρωτικές έρευνες σε μεγάλη έκταση από το σημείο του φονικού, ενώ οι ανακριτές της υπόθεσης λαμβάνουν σειρά καταθέσεων σε μια προσπάθεια να διαφανεί κατά πόσον στο φόντο του εγκλήματος βρίσκονται οι παράνομες δοσοληψίες ναρκωτικών ή το θύμα είχε διαφορές με άλλο πρόσωπο. Πάντως από τον τρόπο που στήθηκε η ενέδρα θανάτου, θεωρείται βέβαιο ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η Αστυνομία ψάχνει τα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος στο παρελθόν του θύματος.

Αντικείμενο ερευνών το κατά πόσον το θύμα βρέθηκε τυχαία στο συγκεκριμένο σημείο ή είχε κλείσει ραντεβού με κάποιο πρόσωπο με σκοπό να του στήσουν την ενέδρα θανάτου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, τόσο στη σκηνή της δολοφονίας όσο και στον χώρο εργασίας του θύματος. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν από νωρίς και οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα που διενεργούν αυτοψία.

neAmmochostos: Ακολουθήστε τη νούμερο 1 ιστοσελίδα της επαρχίας Αμμοχώστου στο instagram πατώντας ΕΔΩ