Παραλίμνι: Φέρνει επενδυτές από Ντουμπάι ο Τσόκκος

Επενδυτές από το Ντουμπάι φέρνει μεθαύριο στην Κύπρο ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Τσόκκος σε μία προσπάθεια του να αλλάξει επίπεδο την ομάδα. 


Ρεπορτάζ: Εφημερίδα Πολιτης


Έπειτα από επίμονες προσπάθειες του προέδρου των βυσσινί οι οποίες ξεκίνησαν εδώ και αρκετούς μήνες φαίνεται ότι το εγχείρημα με τους επενδυτές γίνεται πλέον πραγματικότητα. Με αυτά τα δεδομένα ο πρόεδρος δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του σε ότι αφορά το μέλλον των βυσσινί αφού ονειρεύεται μία πολύ ισχυρή Ένωση τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε αύριο θα έρθουν στην Κύπρο επενδυτές από το Ντουμπάι που έχουν επιδείξει σοβαρό ενδιαφέρον για να αναπτύξουν συνεργασία και να επενδύσουν στην Παραλιμνίτικη ομάδα.

Οι επενδυτές θα δώσουν το παρόν τους στο Τάσος Μάρκου  ως φιλοξενούμενοι του προέδρου Γιώργου Τσόκκου και θα παρακολουθήσουν μαζί του τον επαναληπτικό αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Πριν τον αγώνα θα υπογραφεί προσύμφωνο (non disclosure agreement) και έναρξη διαπραγματεύσεων, ανταλλαγή πληροφοριών και πλάνα για το μέλλον σε τριμερή συμφωνία   (3-side deal). Οι ξένοι επενδυτές που επέδειξαν ενδιαφέρον συμμερίζονται την άποψη του προέδρου ότι η Ένωση δεν εκμεταλλεύεται ούτε το 50% των δυνατοτήτων της, της προοπτικής και των συνεργασιών. Ο πρόεδρος είναι σε επαφές για εξεύρεση επενδυτών εκτός από το Ντουμπάι και με άλλες χώρες όπως είναι το Ομάν, η Αγγλία, η Ισπανία, η Γερμανία και Σκανδιναβία