Φάνου: «Ειναι δικαίωμα της Ανόρθωσης να έχει παράπονα απο την διαιτησία, όπως έχουμε και εμείς»


Πολύ σημαντικός ο βαθμός για την Ένωση που πήρε από την αναμέτρηση με την Ανόρθωση στο «Τάσσος Μάρκου». Οι βυσσινί είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας μέχρι σήμερα παρά το γεγονός πως είναι μια ομάδα που έχει κάποια κενά. Ο Κωνσταντίνος Φάνου που μίλησε στο ΣΠΟΡ ΦΜ αναφέρθηκε και στα παράπονα της Ανόρθωσης για τη διαιτησία.

Οι δηλώσεις του

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό. Θεωρώ ότι ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος ανταποκριθήκαμε πλήρως. Πληρώσαμε ότι ισοφαριστήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου και αυτό άλλαξε την εικόνα στην επανάληψη. Κρατάμε τον βαθμό και ότι μπορέσαμε να σταθούμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Βλέπουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία».

Για το ότι η ομάδα έχει το χαμηλότερο μπάτζετ: «Αυτός ήταν ο στόχος μας. Το είπαμε πολλές φορές ότι δεν θέλουμε να το βάζουμε ως δικαιολογία ότι έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ. Θέlουμε να πετύχουμε την παραμονή. Αν αυτό το πετύχουμε με ένα χαμηλό προϋπολογισμό και με τη χρησιμοποίηση πολλών Κύπριων τότε είναι επιτυχία. Θέλουμε να έχουμε ένα σύνολο που θα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και θα πετυχαίνει τα θέλω του προπονητή και του κόσμου».

Για τα παράπονα της Ανόρθωσης: «Ο καθένας μπορεί να βλέπει τα πράγματα όπως θέλει. Εμείς θεωρούμε ότι μπορούσε να υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση από τον διαιτητή σε δικές μας φάσεις. Δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Το μόνο που ευελπιστούμε είναι να γίνονται δίκαιες διαιτησίες».