Ευρωεκλογές - Αποκλειστικό: Οι δύο του ΔΗΣΥ με...άρωμα Αμμοχώστου




Φουλάρουν μηχανές για τον καταρτισμό του πιο δυνατού… ρόστερ πριν μπουν στην εκλογική μάχη του ερχόμενου Μαΐου.

 Οι κομματικές διεργασίες βρίσκονται αυτό το διάστημα στο απόγειο τους. Το σκηνικό έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει, με τα πλείστα ψηφοδέλτια να έχουν κλειδωμένες αρκετές από τις θέσεις τους.

Όσον αφορά τον ΔΗΣΥ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στις αμέσως επόμενες ημέρες (καθολου παράξενο και αύριο Πέμπτη), αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα.

Πέραν από τον αριστίνδην Λουκά Φουρλά, τις τελευταίες ημέρες, όπως έχει ήδη διαρρεύσει, έχει ασκηθεί...έντονο πρέσινγκ από την ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού στην Άννα Βίσση, η οποία αν και πήρε πολύ ζεστά την πρόταση του κόμματος, η απάντησή της, εκτός απροόπτου, θα είναι αρνητική...

____________________________________________

Το κείμενο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση 

____________________________________________


Οι σίγουροι του ΔΗΣΥ (απομένει μία υποψηφιότητα):

Λευτέρης Χριστοφόρου

Νίκος Τορναριτης

Ελένη Σταύρου

Λουκάς Φουρλάς

Παναγιώτης Σεντώνας


Τοπικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν δύο υποψήφιοι για διαφορετικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ο πρώην βουλευτής Αμμοχώστου και νυν ευρωβουλευτής κ. Λευτέρης Χριστοφόρου, ο οποίος έχει ήδη εξαγγείλει την υποψηφιότητά του.

Ο δεύτερος, παρόλο που δεν έχει καταγωγή από την Αμμόχωστο, είναι ο άνθρωπος που υπό τη δική του Προεδρία στον Οργανισμό Νεολαίας, ανέλαβε την πρωτοβουλία να  δημιουργήθεί το  Κέντρο Πληροφόρησης Νέων στην Επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στη Σωτήρα τον Ιανουάριο του 2018! Πρόκειται για τον Παναγιώτη Σεντώνα!

Ο Παναγιώτης Σεντώνας, οποίος σήμερα είναι πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου.  Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο (MA) στην Κοινωνική και Πολιτική Θεωρία.  Εργάζεται στο Πανεπιστήμιο  Κύπρου ως Λειτουργός για θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ προηγουμένως εργάστηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων ως Κοινοβουλευτικός Συνεργάτης του ΔΗΣΥ.

neAmmochostos