"Έχουμε να κερδίσουμε την Ομόνοια στο Παραλίμνι από το 2006 - Πρέπει να κερδίσουμε!"

Το...καθιερωμένο post στο Facebook μια μέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Ομόνοια έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Τσόκκος, ο οποίος υπενθυμίζει ότι οι "βυσσινί" έχουν να κερδίσουν την Ομόνοια στο Παραλίμνι από το 2006. Χρίζει την Ομόνοια αουτσάιντερ μετά από πολλά χρόνια και τονίζει μεταξύ άλλων ότι "σε χώρες με πολύ μεγαλύτερο pool of talent μπαίνουν στην ενδεκάδα γηγενείς από τα 18 και οχι τα 23 τους,υπάρχει αναγκαστική χρήση δύο u21 στις δεύτερες κατηγορίες και εμάς μας ρωτάνε.. γιατί γράφουμε από το facebook το 2018."

Αυτούσια όσα έγραψε ο κ. Τσόκκος:

"Για το πρώτο φαβορί για διαβάθμιση καλά τα πάμε, μπορούμε καλύτερα,οι αστείες προσδοκίες της Κύπρου. You are only out, when you are out.Η Ομόνοια έρχεται μετά από χρόνια σαν αουτσάιντερ στο Παραλίμνι και θα παίξει και σαν αουτσάιντερ,με 8-9 αμυντικογενείς παίκτες. Πολύ θα ήθελα να δω την Ομόνοια να παίξει επιθετικά, όπως αρμόζει στην ιστορία της και στο Dna της.'Εχουμε να κερδίσουμε την Ομόνοια εντός έδρας από το 2006, απίστευτο.. Το να είσαι πρόεδρος σε μια ομάδα που δεν έχει πάει καλά για πολλά χρόνια, its the loneliest job in the world:).ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΕΜΙΖΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ..Λένε πως είμαστε η δεύτερη χειρότερη άμυνα και η δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. 'Εχουν δίκαιο, όπως επίσης αύριο θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με το 6πλασιο budget, με τηλεοπτικό μεγαλύτερο από το budget μας και δεν νομίζω να είμαστε παθητικοί..Η ομάδα θα τύχει της σωστής στάσης και αντιμετώπισης στο εγγύς μέλλον, βήμα-βήμα

Στο εξωτερικό υπάρχει VAR, υπάρχουν τραπεζικές εγγυήσεις για το budget της χρονιάς από το καλοκαίρι,υπάρχει ταμείο και ασφάλεια για τους παίκτες να ελευθερώνεται όταν σταματήσουν το ποδόσφαιρο, υπάρχει ίση αντιμετώπιση των δικαιώματων των ποδοσφαιριστών απέναντι στους διαιτητές,σε χώρες με πολύ μεγαλύτερο pool of talent μπαίνουν στην ενδεκάδα γηγενείς από τα 18 και οχι τα 23 τους,υπάρχει αναγκαστική χρήση 2 u21 στις δεύτερες κατηγορίες και εμάς μας ρωτάνε.. γιατί γράφουμε από το facebook το 2018."