Eurovision: "Προσευχή για να μην περάσει το "El Diablo" στον τελικό"


Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα γραπτό μήνυμα, που καλεί τους πιστούς να αναλάβουν «δράση» απόψε προκειμένου να μην περάσει στον… τελικό της Eurovision το τραγούδι της Κύπρου «El Diablo». 

Το μήνυμα είχε άρχισε να διακινείται αρχικά μέσω του viber σε γκρουπ πιστών σε διάφορες ενορίες της Κύπρου και διαδόθηκε στα social media.


OhMyPair.com: Το eshop με τα μοναδικά γυναικεία παπούτσια! 


«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision με ένα τραγούδι το οποίο λατρεύει απροκάλυπτα το σατανά. Ας κάνουμε προσευχή για να μας λυπηθεί ο Θεός και να μην μετρήσει αυτή τη βλασφημία. Γι' αυτό, όσοι θέλουν και μπορούν, από τις 9 ΜΜ και για 15 λεπτά ας κάνουμε κομποσχοίνι να λυπηθεί ο Θεός τον τόπο μας κι εμάς. Παρακαλούμε να το προωθήσετε όσο ευρέως μπορείτε». 


Σημειώνεται ότι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα σε πιστούς και την επίσημη Εκκλησία της Κύπρου, που θεωρούν ότι οι στίχοι του τραγουδιού είναι σατανικοί. Μάλιστα, είχε διοργανωθεί έξω από το ΡΙΚ, εκδήλωση διαμαρτυρίας, όπου μικρή μερίδα πολιτών, ζήτησαν την άμεση απόσυρση του τραγουδιού. 

Πηγή: REPORTER