Eurovision 2021: Άλλο νικητή θέλουν οι fans και άλλο οι εταιρείες στοιχημάτων


Καθώς μόνο 7 μέρες απομένουν μέχρι τη βραδιά του πρώτου Ημιτελικού που θα σημάνει την έναρξη της φετινής Eurovision στο Ρότερνταμ, τα γραφεία στοιχημάτων έχουν πάρει φωτιά, αλλά τα προγνωστικά δείχνουν άλλο νικητή από αυτόν που θα ήθελαν να δουν οι φαν της Eurovision.

Πλέον καθώς έχουν ολοκληρωθεί και οι πρώτες τεχνικές πρόβες του Α Ημιτελικού και συνεχίζονται σήμερα οι τεχνικές πρόβες και του Β Ημιτελικού, οι εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν πια νίκη της Γαλλίας και του τραγουδιού «Voilà» της Barbara Pravi, ένα τραγούδι που ακόμα δεν έχουμε δει να κάνει τεχνική πρόβα στο Ρότερνταμ, αφού η Γαλλία είναι μια από τις χώρες που πάνε κατευθείαν στον τελικό.
Οι εταιρείες στοιχημάτων δείχνουν πως η Μάλτα και το τραγούδι «Je Me Casse» της Destiny, που για εβδομάδες θεωρούνταν το ατράνταχτο φαβορί για τη νίκη, μάλλον απογοήτευσε μετά την πρώτη τεχνική πρόβα.


Ωστόσο οι φαν της Eurovision έχουν αντίθετη γνώμη, αφού πρόσφατα ολοκληρώθηκε το ετήσιο poll του OGAEτου σωματείου των φίλων του διαγωνισμού της Eurovision και οι fans του διαγωνισμού ψήφισαν πρώτη τη Μάλτα.


Στο νέο poll ψήφισαν συνολικά 43 fan clubs και ανέδειξαν την Μάλτα νικήτρια, δεύτερη την Ελβετία και τρίτη τη Γαλλία.


Σε λίγες μέρες θα μάθουμε αν θα ο τελικός θα εξελιχθεί σε μάχη της Μάλτας με τη Γαλλία ή αν η Ελβετία θα κάνει την έκπληξη. Πάντως το σίγουρο είναι πως η Κύπρος δείχνει να διεκδικεί μια καλή θέση στον τελικό, αφού και οι εταιρείες στοιχημάτων την βλέπουν στην πρώτη δεκάδα (πλέον βρίσκεται στην 7η θέση στα προγνωστικά) ενώ στα polls των φαν του διαγωνισμού η Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo φιγουράρουν στην 5η θέση!