Έτσι δολοφόνησαν την Κύπρια επιχειρηματία- Ψάχνουν τους δράστες



Συγκλονισμό προκαλεί η είδηση της στυγερής δολοφονίας της Κύπριας επιχειρηματία Ελένης Φανουράκη στη Νότια Αφρική.

 

Την ίδια ώρα, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας στην περιοχή Witbank στην Mpumalanga για εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τη 43χρονη Κύπρια.

Η Φανουράκης, σύμφωνα με τοπικά μέσα, δέχτηκε δύο πυροβολισμούς λίγο πριν πέσει νεκρή στην είσοδο της οικίας της.

Σύμφωνα με όσα έδωσε η αστυνομία στη δημοσιότητα, άγνωστος αριθμός αντρών προσέγγισε τη 43χρονη κατά την άφιξή της στο σπίτι της το απόγευμα της Κυριακής (31/3) και την πυροβόλησαν δύο φορές. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο ολοκαίνουργιο όχημα τύπου Mazda BT 50 της άτυχης Ελένης και εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Όταν έφτασε η αστυνομία στη σκηνή η άτυχη Ελένη ήταν ήδη νεκρή, ενώ μετά από έρευνες το όχημά της εντοπίστηκε παρατημένο 10 χιλιόμετρα μακριά από τη σκηνή της δολοφονίας. 

Η αστυνομία μάλιστα έδωσε στοιχεία επικοινωνίας για οποιοδήποτε γνωρίζει κάτι που θα διευκολύνει τις έρευνες γύρω από τη δολοφονία της Κύπριας.

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη Ελένη Φανουράκης έχει καταγωγή από Κύπρο. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της είναι Κύπριος, ενώ η μητέρα της Ελληνίδα, μόνιμοι κάτοικοι Νότιας Αφρικής. Τελευταία φορά επισκέφτηκε την Κύπρο το 2018.