Εστίαση: "Στόχος να ανοίξουν και οι εσωτερικοί χώροι" λέει ο κ. Λεβέντης


Οι αλλαγές στο πρωτόκολλο λειτουργίας των κέντρων αναψυχής, ουδόλως αλλάζουν τη γενικότερη φιλοσοφία

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ) θεωρεί πως οι αλλαγές στο πρωτόκολλο λειτουργίας των κέντρων αναψυχής, ουδόλως αλλάζουν τη γενικότερη φιλοσοφία του και σημειώνει ότι θα συνεχίσει τη διαβούλευση ώστε να βελτιώνονται εξελικτικά και άλλες πρόνοιες του.  

Ο στόχος, αναφέρει σε ανακοίνωσή που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΙΚΑ, Φάνος Λεβέντης, αφορά πρόνοιες όπως η λειτουργία και των εσωτερικών χώρων το συντομότερο δυνατό, καθώς και πρόνοια στο διάταγμα που αφορά την αποστολή μηνύματος ώστε να εισαχθεί ένα τρίτο που θα αφορά αποκλειστικά τη βιομηχανία.

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης μεταφέρει την ξεκάθαρη έκκληση προς όλους ανεξαίρετα, τόσο στους επιχειρηματίες αλλά και στους εργαζόμενους, να εφαρμόσουν και να τηρήσουν με την μέγιστη αυστηρότητα και ευλάβεια τις πρόνοιες του Πρωτοκόλλου ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή διαφωνούν.

Καλεί επίσης το κοινό που θα επισκεφθούν τα κέντρα αναψυχής να βοηθούν και αυτοί με τη σειρά τους εφαρμόζοντας ό,τι τους αναλογεί και μεταφέρει «θερμή παράκληση μας προς όσους είναι ταγμένοι να εποπτεύσουν την εφαρμογή του πρωτοκόλλου να είναι με διάθεση και πνεύμα συνεργασίας και να μην είναι αυτοσκοπός οι καταγγελίες».

«Είμαστε όλοι μέρος της εξίσωσης για μια επιτυχημένη έκβαση του εγχειρήματος αυτού για την επαναλειτουργία μας και το μεγάλο αυτό στοίχημα επιβάλλεται να το κερδίσουμε όλοι! Ας αποδείξουμε όσα εδώ και μήνες λέμε και ας μην επιτρέψουμε ξανά ούτε την ενοχοποίηση μας αλλά ούτε και την άδικη στοχοποίηση ποτέ ξανά της Βιομηχανίας των Κέντρων Αναψυχής», καταλήγει.