Έργα στον αυτοκινητόδρομο από Παραλίμνι προς Αεροδρόμιο Λάρνακας

Οδικά έργα θα πραγματοποιούνται σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από το Παραλίμνι προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας, τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ πρόκειται για εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης κατεστραμμένου ασφαλτικού οδοστρώματος οι οποίες θα εκτελεστούν μεταξύ 09:00 και 15:00, τη Δευτέρα, 700 μέτρα περίπου πριν την έξοδο προς Αβδελλερό με κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

 

«Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας», αναφέρεται.

 

Προστίθεται επίσης ότι θα εκτελούνται εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης ρωγμών ασφαλτικού οδοστρώματος μεταξύ 11 και 21 Δεκεμβρίου, μεταξύ των ωρών 0900 – 1500 σε τμήματα του δρόμου Κοφίνου – Λάρνακας.

 

«Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200 μ. και για συνολικό μήκος 1 χλμ., με κατεύθυνση προς Λάρνακα, μετά την έξοδο προς Κλαυδιά μέχρι τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας», αναφέρεται.

 

«Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας», συνεχίζει η ανακοίνωση.

 

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy

 

Πηγή: KYΠΕ