Επτά φοιτητές του P.A. College στους κορυφαίους στα πανεπιστήμια της Κύπρου και της Βρετανίας

Φοιτητές του P.A. College Executive Business School κατατάσσονται στην κορυφή του διαγωνισμού ICAEW 100

Το Ινστιτούτο των Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW) προώθησε ένα διαδικτυακό διαγωνισμό για φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο και τη Νοτιοανατολική Ασία τον Φεβρουάριο του 2020, σε μια προσπάθεια αναζήτησης των πιο υποσχόμενων  φοιτητών με τη δυνατότητα να γίνουν επιτυχημένοι επιχειρηματικοί ηγέτες.  Η διαδικτυακή άσκηση εξέτασε ένα συνδυασμό δεξιοτήτων και οι 100 φοιτητές με τις ψηλότερες βαθμολογίες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικές ευκαιρίες και βραβεία.

Το P.A. College Executive Business School με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι επτά φοιτητές  του κατατάχθηκαν στους 100 κορυφαίους Κύπριους φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια στην Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο.  Εντυπωσιακή απόδοση είχε η φοιτήτριά μας Ζιανέτ Ζιόροβα, που πέτυχε μία από τις 8 υψηλότερες βαθμολογίες μεταξύ 320 φοιτητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και κέρδισε το βραβείο «Καλύτερης Οικοδόμησης  Σχέσεων» (Best Relationship Building Award).  Επιπλέον, κέρδισε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια μέρα διορατικότητας στην KPMG και δωρεάν πρόσβαση στην πλατφόρμα του ICAEW University Students Scheme. 

Οι  υπόλοιποι φοιτητές μας στη λίστα των κορυφαίων βαθμολογιών είναι (με αλφαβητική σειρά) οι: ‘Ανδρια Ελευθερίου, Μαρία Έλενα Ευαγγέλου, Ανδρόνικος Κυριάκου, Χρυστάλα Μορφή, Γιώτα Παναγή και Σοφία Προδρόμου. Συγχαρητήρια στους μελλοντικούς επιχειρηματικούς ηγέτες μας! Είμαστε σίγουροι ότι θα υπερέχετε στον επιχειρηματικό κόσμο!

           

Ζιανέτ Ζιόροβα, νικήτρια του βραβείου “Best Relationship Building”, του διαγωνισμού ICAEW 100