Επιταγή 2 χιλ. ευρώ από την Αγία Νάπα προς το Λευκόνοικο


Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας είχε συνάντηση με τη Δήμαρχο Λευκονοίκου

Συνάντηση με τη Δήμαρχο του κατεχόμενου Λευκονοίκου, κ. Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, είχε σήμερα (Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019), ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, κ. Γιάννης Καρούσος.

Κατά τη συνάντηση οι δύο Δήμαρχοι αντάλλαξαν απόψεις κοινού ενδιαφέροντος και εξέτασαν τις πιθανότητες για μελλοντική συνεργασία.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας παρέδωσε στην ομόλογό του επιταγή ύψους 2.000,00 ευρώ για να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντική συντήρηση της εκκλησίας του Σωτήρος στο Λευκόνοικο.

Καλωσορίζοντας τη Δήμαρχο Λευκονοίκου, ο κ. Καρούσος, τη διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας θα στέκει πάντοτε στο πλευρό των κατεχόμενων Δήμων και θα είναι αρωγός σε τέτοιους είδους προσπάθειες.

Από πλευράς της η κ. Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη εξέφρασε τις εγκάρδιές της ευχαριστίες για τη γενναιόδωρη προσφορά του Δήμου της Αγίας Νάπας προς τον κατεχόμενο Δήμο της, επισημαίνοντας πως τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν την αλληλεγγύη μεταξύ ελεύθερων και κατεχόμενων Δήμων της Κύπρου και τους ενδυναμώνουν στον αγώνα τους για επιστροφή.