Επιστράφηκε το Minibus που παραχώρησε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου η εταιρεία Attica


Παραδόθηκε σήμερα Παρασκευή 22 Μάϊου, στο Δήμαρχο Αγίας Νάπας, κ. Χρίστο Ζαννένου από την Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, κυρία Αμαλία Χατζηγιάννη, παρουσία του Εκτελεστικού Διευθυντή του ΟΚΥΠΥ Λάρνακας/Αμμοχώστου κ. Γιώργου Καρoτσάκη, το Minibus που παραχώρησε ευγενώς ο Διευθυντής της εταιρείας Attica Holidays, κ. Βασίλης Παύλου, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου της Αγίας Νάπας, για τη μεταφορά των ασθενών που έχουν νοσηλευθεί στο νοσοκομείο αναφοράς και θεραπευθεί από τη νόσο Covid 19 στις οικίες τους σε Παγκύπρια βάση.

Παραδίδοντας το Minibus τόσο η κυρία Αμαλία Χατζηγιάννη όσο και ο κ. Γιώργος Καρoτσάκης αφού ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία του και τον κ. Παύλου για την παραχώρηση του λεωφορείου, τόνισαν ότι η ενέργειά τους αυτή ήταν μια όαση  στις δύσκολες στιγμές που είχε να αντιμετωπίσει η υπηρεσία ασθενοφόρων, η οποία λόγω του μεγάλου όγκου εργασίας, δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει ως είθισται, τους αποθεραπεύοντες ασθενείς καθώς και για τους ίδιους τους ασθενείς αφού απαγορευόταν από τους συγγενείς τους να τους μεταφέρουν στις οικίες τους.  Τέτοιες πράξεις επισήμαναν είναι αξιέπαινες και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Από πλευράς του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας εξέφρασε τις εγκάρδιες του ευχαριστίες για τα καλά τους λόγια και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της Διοίκησης του Νοσοκομείου, του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού αλλά και των ασθενών.