Επίσημη ΕΝΠ: «Δεν θα λάβουμε μέρος σε διαγωνισμό ταινίας μικρού μήκους»


Mε ανακοίνωσή της η ΕΝΠ εκφράζει τις θέσεις της για τη διαιτησία του αγώνα της με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και όσα ακολούθησαν.

Αναλυτικά:

Χωρίς καμιά έκπληξη, παρατηρούμε να εξελίσσεται από χθες το πρωί η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης για το τι πραγματικά συνέβη στον προχθεσινό αγώνα της ομάδας μας. Αναμενόμενο....Δυστυχώς....

Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε. Πιστεύουμε πως τα προφανή δεν χρήζουν ιδιαίτερου σχολιασμού. Ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου μπορεί να κρίνει από μόνος του. Και σίγουρα το έχει κάνει.

Εμείς συνειδητά επιλέγουμε την οδό της σιωπής. Δεν επιδιώκουμε, ούτε θέλουμε να προκαλέσουμε ή να αντιπαλέψουμε τον οποιονδήποτε. Κάποιοι ίσως να θεωρούν πως η σιωπή, η υπομονή, η ανοχή και ο σεβασμός που επιδείξαμε αυτές τις εβδομάδες είναι αδυναμία. Μπορούν, αν θέλουν, να το πιστεύουν. Δικαίωμά τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία της διαιτησίας του προχθεσινού αγώνα ακολουθώντας τις διαδικασίες που προνοεί η ομοσπονδία. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε.

Αυτό που πραγματικά θέλουμε τώρα είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την πικρία, τον θυμό και την απογοήτευση που υπάρχει στις τάξεις των φίλων της ομάδας μας.

Παράλληλα έχουμε μέγιστη υποχρέωση να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο και ανεξαρτήτως κόστους τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της ομάδας μας. Και θα το πράξουμε.

Η λύση στα όσα βιώνουμε σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές σίγουρα δεν θα βρεθεί μέσα από δηλώσεις και αντιδηλώσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Το διεκύβευμα είναι πολύ πιο μεγάλο και δεν αγγίζει μόνο την Ένωση.

Διοικητικό Συμβούλιο

Ε.Ν.Π

Υ.Γ 1 : Δεν έχουμε πρόθεση να λάβουμε μέρος σε κανένα διαγωνισμό ταινίας μικρού μήκους.

Αν και, όπως όλοι ήδη ξέρετε, έχουμε κάποιες σκηνές που θα κέρδιζαν με άνεση.