Επίθεση στο Παρίσι: Ο δράστης σκότωσε μητέρα και αδελφή, το ISIS ανέλαβε την ευθύνη

Την μητέρα του και την αδελφή του σκότωσε με μαχαίρι ο δράστης στο προάστιο του Παρισιού Τραπ, ενώ την ευθύνη έχει αναλάβει το Ισλαμικό Κράτος.

Ο επιτιθέμενος με το μαχαίρι «εξουδετερώθηκε» από την αστυνομία, ενώ το BFM TV ανέφερε πριν από λίγο πως ο ίδιος φώναξε «Αλαχού Ακμπάρ».

Οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν στην επίθεση είναι η μητέρα και η αδελφή του επιτιθέμενου, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή που πρόσκειται στην έρευνα. Άλλος ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά κατά την επίθεση, μετά την οποία ο επιτιθέμενος σκοτώθηκε από τις δυνάμεις της τάξης.

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε με δήλωσή της την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι σε προάστιο του Παρισιού, χωρίς να την τεκμηριώνει.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με άλλη πηγή την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, ο δράστης οχυρώθηκε σε ένα περίπτερο προκαλώντας την παρέμβαση των επίλεκτων αστυνομικών δυνάμεων που τον «εξουδετέρωσαν».

Επίσης, δικαστική πηγή δήλωσε πως δεν έχει ζητηθεί ακόμη από αξιωματούχους της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας να συμμετάσχουν στην έρευνα.

Η Τραπ είναι μια υποβαθμισμένη πόλη που βρίσκεται σε μια γενικά πλούσια περιοχή δυτικά του Παρισιού.